Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Oko pola 1h sam im poslao mejl sad su mi odgovorili da su parcele verifikovane. Kako treba da osvežim zahtev?
Odete na platformu ePodsticaji pa zatim na Podneti zahtevi, Kliknete na Osnovni podsticaji u biljnoj proizvodnji za 2025 godinu pa Izmeni zahtev, Da

Ostalo znate kako treba)​

Poslao sam im na oba mejla za svaki slučaj što je Srđan01 postavio
Evo pisao sam opet na mail, i odgovor stigao za 10 minuta. Na žalost opat isti, molimo za strpljenje....
2dee9e4e70e0f0758ea945811c9ae79c.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Zahtev predat 22.3 juče se odrekao žalbe ,od danas popodne status poslato na isplatu ,valuta plaćanja 17.4.

Kad je rok za podnošenje zahteva, jel to beše do kraja aprila? Šta čekaju sa uredbom majku mu onda.. To je trebalo odavno uraditi... Ja sam uzeo račune sa BPG pa ćemo videti

Tek sam sad skontao da mi je promenjen broj računa u banci, bilo mi čudno da subvencije po hektaru još nisu isplaćene i srećom proverih.

Je li dovoljno da promenim račun na egrar da bih dobio subvencije?
Ili moram da zovem neki broj?

Tek sam sad skontao da mi je promenjen broj računa u banci, bilo mi čudno da subvencije po hektaru još nisu isplaćene i srećom proverih.

Je li dovoljno da promenim račun na egrar da bih dobio subvencije?
Ili moram da zovem neki broj?
1. Promenite broj računa na eRPG

2. Priložite Ugovor sa novim računom (Ako ga nemate zamolite da vam pošalju na e-mail)

3. Račun će otići na Verifikaciju

4. Pozovite 0800106107 i recite da ste promenili broj tekućeg Računa

Ako vam je status zahteva još uvek U Radu Osvežite (Izmenite) ga.

Treba samo slikati mejl gde se obavestava o promeni racuna,znaci da se vidi naziv banke i ime i prezime onog ciji je racun. Deo gde pise stari racun i uz njega novi,koji ga menja. Ne mora nikakav potpis ili pecat.

Nazad
Vrh