Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Pošta je skoro menjala kompletnu platformu i u novoj aplikaciji BPŠ imate da čekirate sms o prilivi i sms o odlivo sredstava sa računa. Kada instalirate aplikaciju to je isklučena sve dok ne čekirate u podešavanjima šta želite od obaveštenja.

Poruke iz banke stižu samo onima koi su to tražili prilikom otvaranja računa i svaka ta poruka se naplaćuje. Naravno da svako može da ode u banku i traži da mu stižu poruke.

Poslednja izmena:
Pošta je skoro menjala kompletnu platformu i u novoj aplikaciji BPŠ imate da čekirate sms o prilivi i sms o odlivo sredstava sa računa. Kada instalirate aplikaciju to je isklučena sve dok ne čekirate u podešavanjima šta želite od obaveštenja.
Ja sa novom aplikacijom sam dobijao obaveštenja o prethodnim uplatama, danas od uap nisam dobio ali proveriću podešavanja.

Aktivno mi je u podešavanjima. Valjda se brinu da ne potrošim brzo.

Ja sam 3 puta dobijao operatera da mi obrisu jednu parcelu koja ne moze da prodje verifikaciju i niko da je obrise vec 10 dana. Zahtev za subvencuju stoji da je u radu i kazu da je zbog te parcele. Ne znam da li ima nekim drugim nacinom da im se obratim ne bi li neko tamno jednim klikom to izbrisao ili cu ostati bez subvencija

Poruke iz banke stižu samo onima koi su to tražili prilikom otvaranja računa i svaka ta poruka se naplaćuje. Naravno da svako može da ode u banku i traži da mu stižu poruke.
za BPŠ nekada je bilo definisano ugovorom a sada u novoj aplikaciji sam podešavaš šta želiš od notifikacija i min iznos za notifikaciju.

Ja sam 3 puta dobijao operatera da mi obrisu jednu parcelu koja ne moze da prodje verifikaciju i niko da je obrise vec 10 dana. Zahtev za subvencuju stoji da je u radu i kazu da je zbog te parcele. Ne znam da li ima nekim drugim nacinom da im se obratim ne bi li neko tamno jednim klikom to izbrisao ili cu ostati bez subvencija
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs
uap.callcentar@minpolj.gov.rs

Bez subvencija nećete ostati sve dok se ne odreknete od njih preko Novi podnesci ili baš ako nestane para (Ali to se retko dešava).

Napomena: Navedite vaš BPG i kontakt telefon.

Oko pola 1h sam im poslao mejl sad su mi odgovorili da su parcele verifikovane. Kako treba da osvežim zahtev?
Gde si pisao, da su tako ažurni?
Ja im šaljem mailove i zovem već 2 meseca, i sve što odgovore je "morate sačekati".

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh