Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada smo uzimali gorivo pumpe su bile umrezene sa eagrarom i racuni su se direktno pojavljivali u gazdinstvu. Kako ce se sad prikazivati racuni za seme??Do kad treba da se uzmu racuni da bi vazili za povracaj?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Verovatno ćeš morati sam da unosiš na eagrarKada smo uzimali gorivo pumpe su bile umrezene sa eagrarom i racuni su se direktno pojavljivali u gazdinstvu. Kako ce se sad prikazivati racuni za seme??
Sad im se kavez drma i verovatno im je cilj izlazak na izbore da bi mogli da odugovlače.Nema ni premije za zadnji kvartal prošle godine.Ne bude li reakcije posle 1 aprila, shvatiće nas neozbiljno i nastavak laži i propadanja poljoprivrede. Zoki mislio sam na "Nema izgovora platite potpisano".
Ne rade svoj posao, znači ne treba da dobijaju plate. Isto kao prosvetari. Oni su barem bili sa decom na putevima, a nisam video nekog iz ministarstva da štrajkuje sa seljacima.Ja sam predao zahtev prvi dan nekih 10 ak minuta posle objave. Stoji samo primljen i nista vise. Ocigledno da nemaju pare i ne zele da isplacuju, ili oboje zajedno....
A ostali prvo poseju pa onda kupuju semeMalo nije realno da bude prvi april jer mahom se kupuje seme pre nego sto se krene u setvu mislim na ove sto rade manju kolicunu zemlje
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Tako brzo to je nemoguca misija“Poslat na isplatu”
Ne,mi ostali smo uzeli seme u januaru ili februaru.Kad kupujemo na "dodjem ti" onda nam je svejedno kad uzimamo seme , sto pre to je bolji izbor , a dug je uvek tu da nam visi nad glavom bilo to u u 1. mesecu ili 4.A ostali prvo poseju pa onda kupuju seme![]()
Meni plaćen“Poslat na isplatu”
I meni. Al za prošlu godinu...Meni plaćen
Ja uplatio Lefkadu već, samo prebacioPa jel legla lova?![]()
Ja pre 5 dana predaoJa sam konkurisao prvi dan i jos stoji primljeno
i ti si predao pred kraj konkursa?Meni plaćen