Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ne bude li reakcije posle 1 aprila, shvatiće nas neozbiljno i nastavak laži i propadanja poljoprivrede. Zoki mislio sam na "Nema izgovora platite potpisano".

Ne bude li reakcije posle 1 aprila, shvatiće nas neozbiljno i nastavak laži i propadanja poljoprivrede. Zoki mislio sam na "Nema izgovora platite potpisano".
Sad im se kavez drma i verovatno im je cilj izlazak na izbore da bi mogli da odugovlače.Nema ni premije za zadnji kvartal prošle godine.

Ja sam predao zahtev prvi dan nekih 10 ak minuta posle objave. Stoji samo primljen i nista vise. Ocigledno da nemaju pare i ne zele da isplacuju, ili oboje zajedno....
Ne rade svoj posao, znači ne treba da dobijaju plate. Isto kao prosvetari. Oni su barem bili sa decom na putevima, a nisam video nekog iz ministarstva da štrajkuje sa seljacima.

Biće para sigurno, država je poljuljana prilično, ne treba im još blokada a to da nemaju para, ne verujem, pa svi mi radimo za njih svakodnevno, sve se sliva u njihovu kasu a to malo subvencija što daju, pa oni nam to uzmu za dva meseca.A i ko nas pita kad nemamo para a dugujemo, ili trčimo u banku ili da pozajmio ovako.

Nazad
Vrh