Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako ima po dve soja 2024 i soja 2025. Jedva nadjoh pre neki dan o nekim sortama sto se pisalo, poceh da sumnjam da sam sanjao neke postoveE a ja samo citao onu drugu,sad vidim da ima i ova![]()
Mada sad vidim da je ovde vise politike nego resavanje pitanja subvencija![]()
Gazdinstvo je u procesu registracije a nisu upisane kulture.Kada pokušam da uđem u pregled i promena podataka o gazdinstvu,da bih ubacio kulture,piše samo da je gazdinstvo u procesu registracije i da dalje promene nisu moguće.Kako da ubacim kulture i podnesem zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji?![]()
Obaveštavamo poljoprivredne proizvođače da mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije.
Kako bismo izašli u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava, obezbedili smo ovu mogućnost kako bi se u što većem broju prijavili za podsticaje.
Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.
Podsećamo da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije i na parcelama koje se nalaze u procesu provere u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava nalaze biljne kulture. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.
Zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu podnosi se u periodu od 25. februara do 25. marta 2025. godine, zaključno.
Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji.
Gazdinstvo je u procesu registracije a nisu upisane kulture.Kada pokušam da uđem u pregled i promena podataka o gazdinstvu,da bih ubacio kulture,piše samo da je gazdinstvo u procesu registracije i da dalje promene nisu moguće.Kako da ubacim kulture i podnesem zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji?
Podsećamo da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije i na parcelama koje se nalaze u procesu provere u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava nalaze biljne kulture. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.
Posalji mejl ili zovi i trazi da omoguce pristup gazdinstvu.Imao sam isti slucaj ali oni trazili ispravku i otkljucali pristup promeni podataka,cim sam izvrsio izmenu, podneo sam zahtev za podsticaje, pa tek onda na eRPG-u isao na posalji zahtev posle trazene izmene.Posto cim izvrsis trazenu izmenu i posaljes im zahtev zakljucaju promenu podataka.Gazdinstvo je u procesu registracije a nisu upisane kulture.Kada pokušam da uđem u pregled i promena podataka o gazdinstvu,da bih ubacio kulture,piše samo da je gazdinstvo u procesu registracije i da dalje promene nisu moguće.Kako da ubacim kulture i podnesem zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji?
Nema se paraZnaci od subvencija nista ?
Izgleda da smo pukli sviNema se para