Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

E a ja samo citao onu drugu,sad vidim da ima i ova:ROFLMAO:

Mada sad vidim da je ovde vise politike nego resavanje pitanja subvencija:oops:
banging-head-against-wall-cracked.webp

U zadnje vreme koju god temu da sam otvorio da pročitam, čisto da vidim šta se piše (Samo je politika na prvom mestu). Tako da nema ni jedna tema da se ne pominje politika.

Moderatori (Administratori) slobodno obrišite ovu temu da ne smeta nikom pošto je duplirina 🤨.

Spajaj onda pošto deo one grupe ne zna za ovu, ni ja nisam znao a imam pitanje koje sam tamo postavio. Da li će biti kolektivne tužbe ako ne budu subvencije do 1 aprila, kao što rekoh tamo, čist slučaj, crno na belo što se tiče ugovora i laganica za advokate. Ajmo ko prosveta

uap-990x990.png

Obaveštavamo poljoprivredne proizvođače da mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije.

Kako bismo izašli u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava, obezbedili smo ovu mogućnost kako bi se u što većem broju prijavili za podsticaje.

Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Podsećamo da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije i na parcelama koje se nalaze u procesu provere u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava nalaze biljne kulture. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

Zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu podnosi se u periodu od 25. februara do 25. marta 2025. godine, zaključno.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji.
Gazdinstvo je u procesu registracije a nisu upisane kulture.Kada pokušam da uđem u pregled i promena podataka o gazdinstvu,da bih ubacio kulture,piše samo da je gazdinstvo u procesu registracije i da dalje promene nisu moguće.Kako da ubacim kulture i podnesem zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji?

Gazdinstvo je u procesu registracije a nisu upisane kulture.Kada pokušam da uđem u pregled i promena podataka o gazdinstvu,da bih ubacio kulture,piše samo da je gazdinstvo u procesu registracije i da dalje promene nisu moguće.Kako da ubacim kulture i podnesem zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji?
😞😥Sada nikako to ste trebali da ubacite prilikom registracije gazdinstva, pa tek onda da kliknete na Podnesi zahtev.

Podsećamo da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije i na parcelama koje se nalaze u procesu provere u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava nalaze biljne kulture. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

Posalji mejl ili zovi i trazi da omoguce pristup gazdinstvu.Imao sam isti slucaj ali oni trazili ispravku i otkljucali pristup promeni podataka,cim sam izvrsio izmenu, podneo sam zahtev za podsticaje, pa tek onda na eRPG-u isao na posalji zahtev posle trazene izmene.Posto cim izvrsis trazenu izmenu i posaljes im zahtev zakljucaju promenu podataka.

Nazad
Vrh