Jesi vodio obezbeđenje sa sobom kada si išao do bankomata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema pravo. Ja radim drzavnu zemlju, a dobio sam samo za 70 ari u svojini.Moze li neko ko je uzeo u zakup drzavno poljoprivredno zemljiste da mi kaze da li ima pravo na subvencije ili ne?
Nemoj dizati dok ne prođu izbori-za svaki slučaj.Мени легле субценције али 12000дин/ха нешто су се гадно зезнули. Просто ме страх да дигнем паре па после да ми траже да вратим!
Što se to meni ne desi da pogrešeМени легле субценције али 12000дин/ха нешто су се гадно зезнули. Просто ме страх да дигнем паре па после да ми траже да вратим!
i to sa kamatom i kaznom sto si ostetio drzavuМени легле субценције али 12000дин/ха нешто су се гадно зезнули. Просто ме страх да дигнем паре па после да ми траже да вратим!
Jeste vratili novac?Meni i Jos nekima kada je bilo 12000 uplatili duplo. Posle par dana trazili da im se uplati na račun višak
To ti je onda već potrošeno.Ма паде ми добра идеја на памет да дам супруги пуномоћ и нека она иде да подигне, једним ударцем две муве да средим.