Power70
Član
Kada si predao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2017 ili 2018 godine ? Jel 2018 su primali zahteve tek od 2.jula.Nemogu se setiti tacno ... negde april - maj mesec prosle godine
Koliko sam ja skontao da u februaru ako imas promene na setvenoj strukturi a od sutra predajes za subvencije
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Imaš pravo na subvencije samo priloži novi ugovor overen kod notara. I da napomenem netreba vam novi list nepokretnosti ako je ista površina u pitanju.Ljudi, imam neki problem, ukoliko je zakup istekao ove godine, možda u januaru ili februaru. Ukoliko napravim ugovor sada i antidatiram ga na taj datum, da li imam pravo na subvencije?
Pa realno nebi trebalo da prave probleme jer nije ti to nova parcela nego samo produzenje ugovoraStalno nesto menjaju. Meni su ugovori isticali 31.12.2018 i rekli su ako ne uradim obnovu do 31.septembra prosle godine onda necu imati pravo na subvencije u ovoj godini. Uh sto mi je pasovalo da u to vreme trcim za papirima a sad vidim da nije bitno, predas sad i sve ti je ok.
Za sve. 5200 din. po HaDa li neko zna za sta se danas podnosio zahtev u trezoru, za osnovne subvencije ili za naftu? Ili oboje?
Kod nas je danas bila ogromna guzva,ljudi su na ulici cekali. Inace predaje se zahtev za 5200din/ha tu pripada i nafta,i to je to za ovu godinu.
I kod nas haos....a u redu upravo oni kojima je socijala najpotrebnija....jad i beda nase drzave.Kod nas je danas bila ogromna guzva,ljudi su na ulici cekali. Inace predaje se zahtev za 5200din/ha tu pripada i nafta,i to je to za ovu godinu.