Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ce te 4000 dati kao regres za gorivo tako da vuk sit i ovce pardon seljaci na broju
Ranije si pisao,samo su kod njih nosioci bili članovi porodica.Što se tiče perspektive u tamburaškom orkestru,jednostavno je sudbina bila drugačija.Nisam ni rekao da sam bio perspektivan,samo da sam počeo pre tebe..Samo da pojasnim članovima foruma da se član Gusala postajalo posle 8 razreda a ja sam več u 5-om postao član-da li bih nešto postigao da sam nastavio da sviram to niko ne zna.Napustio sam,to jest Franja me je isterao jer sam igrao šah za našu školu i nisam se pojavio na probi a poslužitelj Đura (pokojni) je pijan preneo Franji nešto što ja ni u snu nisam ni mislio a kamoli rekao.Posle su me zvali ali je ponos bio jači i tako sada sviraju neki drugi momci što reče Balašević.Procitaj malo bolje sta sam napisao. Sigurno nisam napisao da su poljoprivrednici oni koji rade po 100ha i rade u firmi, a sto se tice dodatnog hobija sto nisi ostao u tome ako si bio tako perspektivan?
Kolega Zoran,svrbe ga subvencije godinama,drago mu sto sad dobijamo 4000 din/ha do 20 hektara umesto 16000 din/ha do 100 ha.
Ovo je više za novu temu Subvencije za 2019
https://www.b92.net/biz/vesti/agro-biz.php?yyyy=2018&mm=11&dd=29&nav_id=1475769
Nedimović:
Ne očekuje negodovanja budući da se neće povećavati davanja po hektaru koja iznose 4.000 dinara. Četiri hiljade dinara ostaje.
"Davanje po hektaru uglavnom se, kaže, pretvori u potrošnju i nema koristi za poljo-proizvodnju. "
Sinoć sam video neki prilog sa ZR tv da u 2019 neće iti one socijalne pomoći od države po ha. Imate li nekih info o ovome?