adamov zoran
Član
iz pia se izlazi sa nogama napred. tako su meni objasnjavali sluzbenici pia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
iz pia se izlazi sa nogama napred. tako su meni objasnjavali sluzbenici pia
Onda može tražiti socijalnu pomoćProdaj SVU zemlju i onda mozes da se ispises iz poljoprivrednog PIO
Ili se zaposli negde na par meseci makar fiktivno.
Bilo nekad, ne moze vise. Sada ne odjavljuju sa poljoprivrede nego stavljaju na stanby. Automatski posle otkaza se vraca na poljoprivredno osiguranje.
Moj brat od strica je 30god radio u fabrici kablova. Jesenas je dobio otpremninu i ostao bez posla. Otisao je u socijalno da overi zdravstvenu kao i svi nezaposleni a oni mu rekli da ce mu overiti ako uplati poljoprivredno osigurnje od dana kada je prestao da radi. Automatski je prebacen na poljoprivredu i vodi se kao zaposleno lice.
Od sada samo ovo pomaze: "Prodaj SVU zemlju i onda mozes da se ispises iz poljoprivrednog PIO"
Biće nas (naša deca ) ali sa statusom sluge ali sami smo krivi.Pohlepa nas je dovela do ovoga.Grešiš Zorane subvencije će biti ali neće nas biti više u poprivredi.