worm
Član
Ne moraju ni da daju subvencije samo kad bi kad se moze dopustili normalan izvoz i normalne cene a ne da otimaju. Iz oka bi ukrali vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes li da kazes sta su to mali davali unazad godinama?Zasto se ti bunis kada si uvek sve koristio i koristices, ma koliko da daju?
Ovde se ne radi o tebi i slicnim vec o onim malim sto godinama vise daju nego sto dobiju.
Ti su najugrozeniji i takvih ima 90%.
Samo budale mogu biti zadovoljne sa ovakvim subvencijama a vidim da se pojavi s vremena na vreme po neki ko je zadovoljan!Zasto se ti bunis kada si uvek sve koristio i koristices, ma koliko da daju?
Ovde se ne radi o tebi i slicnim vec o onim malim sto godinama vise daju nego sto dobiju.
Ti su najugrozeniji i takvih ima 90%.
Тек сад креће вашар .Досад су морали да деле са сиротињом(субвенције) а сад цео буџет само за њих.Подстицаји за нове машине ,па нове воћњаке ,па винограде ,па фарме по еуро стандардима и т.д. и т.д.Izgleda je kereci vasar prosao za one koji su dobijali vise subvencija.nego su platili arendu,AKO su je uopste i platili,sad ce nazalost morati da rade.
Licno mene ne dotice ni 1% ovo sto si napisao ako si hteo nekoga po nosu na pogresnoj si adresi! Uostalom vec sam jednom napisao da hvala Bogu nisam nikome ni jedan jedini dinar duzan, cak ni prema ovoj vukojebini od drzave! Dakle ni kredita niti nista! Spavam kad mi se spava bez problema!Izgleda je kereci vasar prosao za one koji su dobijali vise subvencija.nego su platili arendu,AKO su je uopste i platili,sad ce nazalost morati da rade.
a isto tako spominju i postenje,samo ne mogu da se setim s kim postenje povezuju.
ово би требало да је та народна умотворина....Боље сув хлеб с поштењем него колач с непоштењем
Pa vas troje cetvoro ovde se nije prijavilo za PIO nije umaticilo stoku prema tome necete da date jedan dinar drzavi da bi ostvarili subvencije ,a samo kukate.Meni je uzivanje da bacam na muke takve kao sto je vas 3-4 ovde.
Mali su davali i daju isto koliko i vi drzavi. 100 000 ak hiljada godisnje za zdravstveno + pio dok je bio uslov + odvodnjavanja, navodnjavanja.
Zasto vas pogadja?
Koliko radimo malo imamo, a radimo daleko vise od mnogih lelemuda koji ovde kukumacu.
Kako se uvek isti nadju pogodjeni mojim pisanjem.![]()