Subvencije u poljoprivredi za 2016

Rade tako, jer inace niko normalan ne bi investirao svoj novac I tehnoglogiju u ovoj vukojebini. Da sam ja stranac, sigurno ne bih ovde ulozio svoj kapital.
Znam pricu od pre neki mesec, danci su u pitanju, - kazu "Balkan, ne hvala".

Jok bre nisu krivi ovi koji ce nas skroz unistiti, kriv je glupi narod koji je bio ubedjen da ce sa ovakvima biti bolje!
Jos niste ni videli sta ce nam raditi. Tek ono sto sledi nakon izbora bice jako bolno! A vi gospodo koji ste kratkovidi i dalje nemojte slucajno promeniti misljenje o ovima pa napravite slobodno istu gresku jos jedanput i dovidjenja pameti i poljoprivrede i sve!

Gliupi narod koji je glasao i za jedne i za druge narod je isti koji bira kako bira tako mu je sta je tu cudno.Vise nego ista bi voleo da se subvencije ukinu a ne da nas sazaljevaju i daju nam kao socijalnim slucajevim socijalu od subvencija.

Na dobrom su putu ne brini se mnogo, samo sto nije kraj samo sa subvencijama, vec ces imati i cenu soje od 30 din a za djubrivo da ne pricam isto kao i sa naftom, pa ti vidi i opstani ako mozes!

Ja mislim da sada počinje igranka sa poljoprivredom.
Činjenica je da vlast ne zanima poljoprivreda.
Ostavili su premije za mleko i umatičene krave ali i to ostvaruje 10-20% stočara ( za one koji misle da stočarima cvetaju ruže)
Sada će početi propadanje gazdinstava jer će nameti biti sve veći a prihodi sve manji.
Dok traju zalihe kod većih poljoprivrednika ( ako ih i imaju) koprcaće se ali i to ne može dugo.
Moramo preći u ilegalu:osmeh::ppozdrav:

Pedlaze rad u drzavnoj firmi i lagano uvlacenje u d... nekom sefu ili direktoru jer najavljeno je smanjivanje broja zaposlenih :haha:
i naravno stalno kukanje kako je ceo svet i forum protiv njega :ppozdrav:
Zvog čega me vređaš,šta sam ja sad kriv.
Ko me poznaje ,zna da nisam dupelizac.A da li če biti otpuštanja to ne znam a i šta ja tu mogu uraditi

Ti koji uplacuju pio sutra ce imati penzije. Kolko toliko, kada starost zakuca na vrata dobro ce doci.
Ostaje samo nada da nece biti 10 000 rsd.

Nazad
Vrh