Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa stisnes muda dignes kredit i eto ti kapitala pa obrci. Na primer prodas svoje krave koje nisu umaticene pa kupis umaticene pa dobijas subvencije, pa zemlju po pravu preceg, pa imas vecu kolicinu mleka pa ti sva ta razlika otplacuje kredit i ne kukas vise na drzavu i ostale koji su uspeli. To ti je samo primer sa granom kojom se ti bavis.
Kod mene svaki preko 15 muznih grla placa radnike.Nadje socijalce da mu rade za kilo slanine.Ama bas ni jednog u selu nema da to sam radi.Po tome ne vidim gde taj radi i sta radi svaki dan.Sede u kafani po ceo dan to stoji.
Kod mene svaki preko 15 muznih grla placa radnike.Nadje socijalce da mu rade za kilo slanine.Ama bas ni jednog u selu nema da to sam radi.Po tome ne vidim gde taj radi i sta radi svaki dan.Sede u kafani po ceo dan to stoji.
Dopunjuju asistentkinjePejanovic,Zekic,Tica,Milic,Vlahovic,Radojevic...svi da idu na dopunsku.
opasne su gladne oci...Drzava ti vrati povracaj za mehanizaciju, na drugoj strani dobijes bespovratna sredstva.
Dobijas subvenciju po grlu, hektaru, prijavis zemlje od komsije, rodjaka na svoje ime, registrujes pet gazdinstava,
nadjes jos par rupa i rupica da zeznes sistem, mislim sve posteno sto kazu ovde neki i na kraju pljujes kako nista nevalja.
Pa dok jedan manji deo sve moguce iskoristi ovi mali, sirotani koji su u vecini ce da ga duvaju.
Na kraju su ti snalazljivi najnezadovoljniji.
Bilo je,ne vaze za ovu godinu,nema subvencija za gorivo,napredne mere podrske poljoprivredi se nastavljaju smanjenjem subvencija.Zato ovde mnogi neće kupiti ni litru na našim pumpama....
čitam u novinama članak, kažu vlada podigla akcize na gorivo jer je manji priliv novca od iste zbog šverca goriva, zar nije logičnije da spusti pa bi omda svi kupovali ovde i eto sredstava...
Nego, od kog datuma važe računi za đubrivo, jel bilo tu kakve izmene
.....pa navikli su na veliki iznos akcize iz velike maloprodajne cene goriva, pa iz tog razloga povecava akcizu kako bi sumu namirio....problem je jer se budzet planirao na gorivo od 150 din MPC.Zato ovde mnogi neće kupiti ni litru na našim pumpama....
čitam u novinama članak, kažu vlada podigla akcize na gorivo jer je manji priliv novca od iste zbog šverca goriva, zar nije logičnije da spusti pa bi omda svi kupovali ovde i eto sredstava...
Nego, od kog datuma važe računi za đubrivo, jel bilo tu kakve izmene