[FONT="]Pozdrav svima. Imam jedno pitanje, pre svega za vas koji tovite junad i šaljete zahteve za subvencije. Pre nekoliko dana mi je stiglo pismo da se moj zahtev za podsticaje za tov junadi za 2016. godinu odbija. U obrazloženju se navodi da je moj zahtev neosnovan iz razloga, citiram: "podnosilac zahteva i nosilac poljoprivrednog gazdinstva broj BPG ... nije izvršio obeležavanje i registraciju grla u centralnoj bazi za obeležavanje životinja". Unazad 10 godina imam registrovano poljoprivredno gazdinstvo i tovim junad koje predajem klanici, do sad nisam imao nikakvih problema. Uz zahtev za subvencije za tov junadi sam poslao prijemnicu za otkupljena grla overena od strane klanice i nadležnog veterinarskog inspektora i kopiju uverenja o zdravstvenom stanju životinja, overene od strane nadležnog veterinarskog inspektora. Zanima me ko unosi podatke o životinjama u centralnu bazu, da li to radi veterinar ili sam ja trebao da pošaljem još neki papir? Da li je još neko imao ovakav problem?[/FONT]