Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nemam alternativu. To mi je jedini izvor prihoda, razradili smo koliko toliko proizvodnju, nabavili mehanizaciju i nazad ne mozemo. To je razlika izmedju nekog ko je cist poljoprivrednik i ko jma dodatne prihode.Za nekog ko ima alternativu u nekom drugom poslu je lako da se preorjentise. Zato se na sve nacine borimo prilikom nekih protesta. Jest da slabo uspevamo, ali sta treba da pokunjimo glave? Malo mi uliva nadu ulazak Profesora Sevarlica u parlament pa ce se valda cuti koja pametna i prava rec za nas. Mada se i sa nekim njegovim stavovima nisam slagao. On prvi nije bio za ovakav nacin subvevcionisnja, ja sam ga prvi napadao, ali nisam mogao ni da sanjam da ce se pojaviti neko ko ce mi ih smanjiti 15 puta.Nemam vise volje da se borim sa propalicama na vlasti koje smo uzgred receno mi doveli tu.
Svima zelim uspeha u poljoprivredi ali ja odlazim iz te branse,radicu moju zemlju iz zadovoljstva i ljubavi prema njoj.
Zorane skidace oni na cene, samo tako... Nisu oni glupi, znaju da i sa 24 dinara i sa 20 dinara ljudi daju mleko i zive! Sve dok masovno ne pocnu da se prazne stale, nece podici cene. Najverovatnije spustace do maksimalnog minimuma, pa ce povecati za 2-3 dinara udariti kampanju preko medija kako pomazu, a ''seljacine'' nece da rade i obrni okreni zna se ko koga ****! To ce i u stocartstvu i u ratarstvu i u vocarstvu da urade, s tim sto u vocarstvu ne mogu 100% da uticu kao u stocarstvu pa im to malo izmice kontroli inace *ebace oni nama *****, zarad kurvanja i EU-a!!!Mleko polako ali sigurno ide sve niže i niže (kod nas momentalno 24 ).Gde su tu i stočari a sa njima i ratari.Tako da su oni nama lepo uzeli i to malo crkavice koju još nisu isplatili.
Rodjeni moze i tekako da se zivi od zadovoljstva i ljubavi kad ti OCI nisu gladne i kad nemoras da cuvas socijalni mir.Od zadovoljstva i ljubavi se ne moze ziveti u tome je problem!
Od rada i zarade jos nekako se moze ziveti!
U svakom slucaju srecno ti bilo