Subvencije u poljoprivredi za 2016

Jesu li iste subvencije u RS i federaciji

Nisu , i neznam kakve su subvencije u federaciji , ali za Rs je nepravedno da ukupna davanja za poljoprivredu u RS budu 2.5% budžeta , a republika srpska je izrazito poljoprivredna i seljačka država (ili dio države ) , čini mi se da ima podatak da se oko 45 % stanovništva bavi poljoprivredom , to je možda u svjetskom vrhu , a tako malo procentualno izdavanja za poljoprivrednike . ??? Sve pare odoše u administraciju i državnu upravu , seljaci nemaju prave predstavnike koji bi rekli : ne zanima nas "Srpstvo , nacionalizam , destine ministarstava po svaku cijenu , nego radije biramo da manje naše "braće " sjedi u foteljama i ništa ne rade a primaju plate , , neka idu kući i rade šta oće , a njihove plate da se raspodijele onima koji krvavo rade od jutra do mraka , pa nek se igraju sa 40% glasača , ali ... nepismenost ...

Danas zvao trezor da proverim zasto mi nisu uplacene subvencije, a zena mi kaze - vi ste u pasivnom status. Dripci iz banke nisu javili trezoru da sam isplatio kredit, jos prosle godine. Zvao danas banku, najebao im se keve, kazu resice to odmah..., tj sutra, ajd da vidim, bas sam se nameracio da ih porazbijam, rekao sam onoj zeni, ako ne dobijem mojih 40000 din, trazicu od vas:haha:

Pozdrav...

Ne mogu da nadjem novi pravilnik o povracaju za mreze za zasencenje..Da li to znaci da jos vazi stari...

Danas zvao trezor da proverim zasto mi nisu uplacene subvencije, a zena mi kaze - vi ste u pasivnom status. Dripci iz banke nisu javili trezoru da sam isplatio kredit, jos prosle godine. Zvao danas banku, najebao im se keve, kazu resice to odmah..., tj sutra, ajd da vidim, bas sam se nameracio da ih porazbijam, rekao sam onoj zeni, ako ne dobijem mojih 40000 din, trazicu od vas:haha:
bice dobro ako rese, nama su jednom u kom. banci vodili docnju na dugorocnom kreditu 276 dana isaplo da nismo 700.000 platili a sve redovno placano, nebi mi ni znali nego hteli kupiti traktor, kad ono u kr birou neplatise aja kad je izbila galama. i nesmo naredne 3 godine mogli ni jedan kr dignit zbog nesposobnjakovica cak i kod njih u banci oni kazu da s oni pogresili i nece da daju kredit..

Juce legle subvencije za tekucu godinu.Kada su izbori i pre vremena uplacuju.Moj glas nece dobiti i da uplate celih 12000din po he a ne samo 2000din.
To nije subvencija za poljoprivredu, vec za izbore, 500 din da sipamo gorivo sto cemo da procerdamo do izbornog mesta i jos da nam ostane da se vozamo po sokacima, a onih 1500 da proslavimo u kafani kad ovim naprednima vidimo ledja!!! :zli:

Treba mi informacija, od koje je godine pocelo subvencionisanje samo do 20 hektara?Tacnije u kojoj je prvo godini se tako racunalo?

Subvencije ,
ko kaze da vlada nemisli na paora uplatilai 2000 po ha Skidam kapu Vucicu , svaka im cast , vise potrosili na plakate i na kampanju nego na subvencije evo meni bili i kuci neki da me pitaju da li sam zadovolja sa vladom i agrarnom plitikom .

- - - - - - - - - -

A NA PLAKATU PISE DA CE VOJVODINA DA BUDE BOLJA MOZDA MISLE NA PREMIKSE ZA VISE MLEKA

- - - - - - - - - -

Danas proveravao, aktivirali su mi ponovo gazdinstvo, eto zavrsili su, da sam cutao i da se nisam pobunio, bilo bi nikom - nista i ispusio bih za subvencije. Srecom bilo mi je nelgicno sto su neki koji su predali posle mene dobili novac, pa sam zvao da pitam.....
Bas me je interesovalo kako ce se zavrsiti,znaci naravucenije je da mi ispravljamo sistem a ne on nas,pravo participiranje na delu...

Nećeš verovati, ja jesam baš danas !!!

Klinac podiže pare iz banke i jutros došao na skraćeni vikend, kako on kaže. Doneo veš na pranje, prazne činije za maminu hranu za sledeću nedelju, današnju "Politiku" za potpalu i subvencije za đubrivo 2015. i biljnu proizvodnju 2016.

Nazad
Vrh