Prošle godine je bio dovoljan, ja imam jedan fiskalni račun gde je količina izražena u tonama nadam se da će proći.Za djubrivo da li je dovoljan samo fiskalni isecak, data je kolicina u kilogramima a racun je iz aprila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prošle godine je bio dovoljan, ja imam jedan fiskalni račun gde je količina izražena u tonama nadam se da će proći.Za djubrivo da li je dovoljan samo fiskalni isecak, data je kolicina u kilogramima a racun je iz aprila.
Prošle godine je bio dovoljan, ja imam jedan fiskalni račun gde je količina izražena u tonama nadam se da će proći.
Koliko sam informisan treba navesti zbir koliko imaš prijavljeno pod svakom kulturom.U onom zahtevu sto ide za povrsinu bez, racuna dali treba navesti zbir svih kultura iz prijavljene strukture, ili samo za bilo kojih 20ha koji podlezu subvenciji?
Nisam čuo da ne može posebno. Ako je tako, ništa nisu pomogli, pogotovo manjim gazdinstvima.Da li i ove godine moze posebno da se podnese za deo u kesu, a kasnije za naftu i djubre.Tako je bar bilo prosle godine.
Ja fotokopiram setvenu strukturu pre obnove registracije tako da ne moram naknadno vaditiIzvadi se setvena struktura iz trezora, sa svim prijavljenim kulturama kao sto si prijavio u obnovi registracije gazdinstva i upise se zbir posebno sa svaku kulturu a na kraju ukupan zbir svih hektara.