Subvencije poljoprivredi za 2015 godinu

Prošle godine je bio dovoljan, ja imam jedan fiskalni račun gde je količina izražena u tonama nadam se da će proći.

Ne bih da kvarim praznicno raspolaganje ALI je uslov za djubrivo da kolicina bude izrazena u KG, neko je postavio kompletan tekst na predhodnim stranicama, a i prosle godine su pravili problem na pojedinim filijalama!

Vidim da od ponedeljka ima da se formiraju redovi ispred filijala uprava.
Juce pokupljeni racuni za vestak i za naftu a i stigao formular za novcanu pomoc ili kako oni kazu subvenciju.

U onom zahtevu sto ide za povrsinu bez, racuna dali treba navesti zbir svih kultura iz prijavljene strukture, ili samo za bilo kojih 20ha koji podlezu subvenciji?

U onom zahtevu sto ide za povrsinu bez, racuna dali treba navesti zbir svih kultura iz prijavljene strukture, ili samo za bilo kojih 20ha koji podlezu subvenciji?
Koliko sam informisan treba navesti zbir koliko imaš prijavljeno pod svakom kulturom.
Kolega a možda oni i pogreše pa ti uplate za ukupnu površinu koliko imaš prijavljeno umesto samo za 20 ha :osmeh:

Izvadi se setvena struktura iz trezora, sa svim prijavljenim kulturama kao sto si prijavio u obnovi registracije gazdinstva i upise se zbir posebno sa svaku kulturu a na kraju ukupan zbir svih hektara.

Da li i ove godine moze posebno da se podnese za deo u kesu, a kasnije za naftu i djubre.Tako je bar bilo prosle godine.

Da li i ove godine moze posebno da se podnese za deo u kesu, a kasnije za naftu i djubre.Tako je bar bilo prosle godine.
Nisam čuo da ne može posebno. Ako je tako, ništa nisu pomogli, pogotovo manjim gazdinstvima.
Prvo se preda za keš, pa kad dobiješ ::novac::, dokupiš goriva koliko ti fali, pa kad dobiješ za gorivo, kupiš nešto đubriva :haha:

Račune ne može sukcesivno, moraju se odjedanred predati, mada za nas bi bilo povoljnije dvaput, proleće-jesen.

Moze sve da se preda odjedanput,jedino ko nema sve racune od vestaka i goriva da saceka da pokupi to potrebne kolicine po he.
Ja sam sve sakupio osim jos nekih 500lit nafte pa moram sacekati jos neki dan.

Meni seka koja radi u trezoru rekla da 4-tog primaju samo za osnovne podsticaje ,a od 5-tog za gorivo i djubrivo....

Ja sam vec tamo postavljam sator u slucaju padavina.:osmeh:
Verovatno cu preporucenom postom, samo da nabavim racun za jos 100l goriva......

Izvadi se setvena struktura iz trezora, sa svim prijavljenim kulturama kao sto si prijavio u obnovi registracije gazdinstva i upise se zbir posebno sa svaku kulturu a na kraju ukupan zbir svih hektara.
Ja fotokopiram setvenu strukturu pre obnove registracije tako da ne moram naknadno vaditi

Nazad
Vrh