Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja?Navedi pa nam otvori oci.Postoje razna vancarinska ogranicenja ali to nasi nece da koriste jer im nije u interesu , njima ni njihovim finansijerima.....
I sta ce reci ovi iz EU kad ih zadrze 48 sati?Napredujemo ka eu živećmo dobro ko bugari
I meni malo pre leglo za gorivo...
Bobane mnogo pametuješ,mogućnosti uvek postoje,kad treba da nas zavrnu uvek se pronađe modus,kad treba da neka lopuža dobije tender uvek se nađe modus
tako da za uvoz npr. svinja,da samo hoće lako bi se pronašlo rešenje,dovoljno da ih zadrže na granici 48 sati radi neke analize
Isplacuju po nekom redosledu koji je samo njima poznat.
Ja sam za gorivo predao 08.09. a za mineralno djubrivo 2-3 dana pred kraj, a uplacena mi je cifra koju ne mogu da protumacim. Za 5ha, uplaceno mi je 18.877 din. Imao sam i vise racuna nego sto je potrebno, tako da ocekujem za gorivo 15000 din i za min. djubrivo isto 15000 din. A kako su oni dobili ovu cifru meni nije jasno..
Uplaceno sve danas