Subvencije poljoprivredi za 2014

A do kada je zadnji termin za podnosenje subvencija za gorivo i djubrivo?

Предао 26.05. за 6/ха и гориво. Имам укупно 20 ха добио 10.07. 19.800,00 динара за гориво. Предао рауне у вредности од 60.000,00 за гориво, мислим 3.000 по ха. Госпођа ми сад каже да сам требао да предам у висини од 180.000,00 динара, да би ми вратили 60.000,00.

Da druže, pogrešio si jbg... Ako si prijavio 20ha imao si za 1200lit subvencionisano gorivo, jer do 60lit/ha subvencionišu. Nisi dobro razumeo uredbu, sad šta je tu je.

rasa2302 isprazni sanduce PP ako moze:off_topic:

------------------------------------------------------

reseno,kod mene je bio problem!

Poslednja izmena:
raso ,
Gospođa je u pravu , ti nisi dobro razumeo pravilnik,
...
Лицу из става 1. овог члана одобрава се регрес за купљено гориво у висини од 50 динара по литру горива,а највише 3.000 динара по хектару.,,
Znači trebao si da predaš 60 l /ha da bi dobio 3000 din/ha ( 60 lx50 din = 3000 din)

A do kada je zadnji termin za podnosenje subvencija za gorivo i djubrivo?

......U periodu
од 1. јануара до 15. новембракуће године купи гориво за радове у пољопривреди.....
.

Poslednja izmena:
Ја сам 20ог предао, 1ог августа су легле паре на рачун. Зна ли неко њихов број телефона у Новом Саду. Једино сам ово нашао
FILIJALA NOVI SAD
Adresa: 21000 Novi Sad, Modene br. 7

Direktor
Mila Vučinić
021/ 4872-012

а не верујем да ће ми директорица Мила одговарати на питања везана за мењање жиро рачуна :)

predao 20.05 u petak 01.08 legle pare za biljnu proizvodnju ranije legle za djubrivo i gorivo

Kako je krenulo,tanko ćemo mi s***i od ovih subvencija,pare za biljnu proizvodnju su legle u kratkom roku.Za đubrivo sam predao pre mesec dana i još ništa nema a kad ću za gorivo predati neznam ni sam.Da li neko zna nešto o subvencijama na opremu za navodnjavanje?

Nazad
Vrh