Tombica
Član
Ej,ljudi ajde malo da se cisti sneg il nesto,manite se vise ove price,nego ja sam nacuo nesto da ce racune za gorivo davati odnosno priznati od 15-og aprila,jel neko zna mozda nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto si mene citirao, odgovoriću ti. Radio sam u državnoj firmi,ako to gde sam radio može da se nazove firma, sada sam u penziji. Sigurno ne dzabalebarim pošto imam 3 puno jača traktora od tog tvog imt 542. Negovorim ja da je meni loše naprotiv ali ima ljudi kojima je poljoprivreda jedina delatnost, odavnina. Njima treba pomoći a ne subvencionisati Kostića,Matijevića, Miškovića i ostale. Od davnina poljoprivredom su se bavili seljaci a ne, uz dužno poštovanje, Kostić, Mišković koji su do svojih prvih hektara došli na način koje će vreme pokazati kako. Po tvom svi mi koji radimo smo dzabalebaroši jer nismo stvorili to što su Mišković, Matijević...
Ta Немачка је највише срушена од стране наших западних савезника, који су успут и нас бомбардовали, а не од тих Руса на које данас сви кукају, а мало би и да пробају да ревидирају термине.Ako nemate nista protiv zasto napadate i govorite da smo alavi?? Ni ja nikome ne otimam od usta, a to nebi radio ni da mogu. Ta ista Nemacka za koju kazete da je 4. rajh je bila srusena do temelja 1945. od strane Rusije, pa se opet digla i nastavila.
Putin
Dosta je jaca cena ulaganja u ha psenice nego sto je on napisao.
covece ti il neces da otvoris oci i shvatis,ili jednostavno nemozes...trece nema...pa kolika god da su po tebi on bi toliko napisao i bilo bi isto..sta tu nije toliko da se nemoze shvatiti..a sto je najcrnje ima njih takvih ihahahaj..
Kolike su subvencije kod vas u republici Srpskoj i da li ih Vi primate
Kolike su subvencije kod vas u republici Srpskoj i da li ih Vi primate[/
Prošle godine subvencionisano gnojivo-20% i 125e na 1 ha uz uslov minimum 3 ha.Isplata u 2 puta nakon dostave računa deklarisanog sjemena i gnojiva i nakon dostave računa o hemiji za zaštitu i gnojiva za prihranu+ blok od mlina gdje je predano žito.Sve u svemu ništa.Puno ulažu u kapitalna ulaganja mehanizaciju a malo u proizvodnju msm na ratarstvo.Za ovu god.još nije usvojen pravilnik a da ne pričam da nam kasne sa isplatom 1 god.
subvencije 400 evra po hektaru za psenicu jecam grahoricu grasak 500 evra po grlu 350 evra za tov... 500 evra po hektaru za kukuruz, 300 evra za krompir, za voce 600 evra po hektaru..... ja ovo zovem subvencijama.... prva vlada koja bude radila na racun nas poljoprivrednika trebala bi ovakav plan i program da donese i + struja placanje umanjeno za 50% za one koji ostanu na selu, gorivo tokom jesenjih i prolecnih radova 50% jeftinije za poljoprivrednike koji ce posebnom poljo-karticom imati pravo na to sa rokom od 3 meseca kupovine znaci septembar oktobar novembar a prolece 15 mart, april, i 20 maj ovim ce vratiti ljude na selo drugacije nikako ovakve subvencije -ja sam ZA
ovo što sam nave se odnosilo za 2012god a za ovu nemam pojmaprnjavor to za vestak je i kod nas,a za podsicaj po ha nema nista...kao ni za povrce i ostalo...nazalost..
hahahahahhahaa i ja vozim motore i drzim kerove moze neke subvensije za taj vid hobija [/QU
Gumeni Lalic poslao sam ti poruku al sanduce ti je puno pa poruka nije dosla....druzeee