dragan.kovacev
Član
Jutros sam stigao u 7.20h u trezor, 24 po redu, Ilandzani bili vredni jos u 5h su stigli!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ne shvataš. Po onom starom obrascu, subvencije su trebale već da budu isplaćene. Pošto država nema novca za subvencije morala je da izmisli još formulara kako bih dobila na vremenu.A šta u ovom novom zahtevu ima a da nema u onom obrascu što smo popunjavali prilikom obnove gazdinstva gde je sve lepo navedeno
evo ovde moze da se skine formular za subvencije http://www.mpt.gov.rs/postavljen/125/Правилник о начину утврђивања права на основу.pdfDali sve moze da se popuni tamo na licu mesta?Ili treba da prvo odes po formulare pa posle da popunis i predas???I gde moze da se skine na netu taj formular za gorivo sam nasao ali ovog drugog nema jbg!
Вадио ја сетвену пре неки дан, дају у трезору без проблема. Сад не могу да се сетим, дал се и за то попуни неки формулар шта ти треба од папира, или то важи само за потврду о активном статусу и сл. У сваком случају лако сам извадио сетвену.Nisam iskopirao za sebe setvenu strukturu kad sam obnavljao,da li daju na salteru ili moras da cekaj jedan dan?!Formular imam...