Subvencija za mehanizaciju

Jbt gde ti zivis? U crkvenom tornju, nisi silazio 12god 😂😂😂
Да да Порекло и јавно сваки БПГ 😁 Рођен сам у Новом Сад...Могу и Доктора да ти наведем ако те тако паметног занима!А за тих 12 година многи жгадије се дохватили живота мисли о томе...кад будеш долазио са торња 😂😂😂😂

Samo sam slikovito hteo ti reci da si prespavao, a ne vredjam te. Do nadstrešnice je bilo javno pa su Risticevici i Glamocici zabranili da prolaze bez knjizice, jer nas vodja podelio na svoje i tudje, da i na neutralne spavace 😂😂 Uništene institucije, ceo sistem, da bi se sve moglo voditi iz kartela, a ti oces poreklo imovine, kakva fraza. A ovima sto hoce poreklo imovine nisi izneo kiflice kada su ti prolazili 😂😂 Jbg prespavao si 😂😂

Нисам ни ја за вређање свакако.Да би се направио ред за којим толико жудимо мора да се зна како је ко дошао до имовине,од газдинства на бабу,деди,жени,итд...Ако ће се сутра те ствари стављати по тепих онда јебеш и борбу и све остало.Зашто је обичном поштеном човеку то проблем да каже како је дошао до Земље,Механизације,објеката итд.Ако то није битно за будућност и ако ће се наставити по истом шаблону џаба кречење!Кифлице нисам изнео баш због овог што сам навео јер их има пуно и тој причи😡

Nazad
Vrh