Subvencija za mehanizaciju

Meni danas doslo da prilozimo izvod iz banke, posto na racunu pise placeno avansno. Kakva je procedura kada se posalje ta dopuna, ceka li se puno na odgovor, posto vidim da je rok 8 dana da se dopuna odradi.
Inace predali smo za prednji utovarivac i hvataljku za rolo bale.

Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Idete direktno na podneti zahtev pa zatim kroz dopunu priloga.

Ko podnosi za pokrajinu za stocarstvo, pazite!!! U pravilniku nigde ne pise, a treba i poslovni plan kao i kod ratara. Nisu dobro odradili kopi pejst.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Jos uvek stoi u radu a predao drugi dan u 9.00 i ko zna koliko puta zvao i uvek kazu strpite se u obradi je. Bolje da promene status da pise u neradu.

Juce smo uradili dopunu, danas mi je promenjen status iz Poslat na dopunu u Prihvacen. Takodje doslo mi je da se odreknem zalbe, a resenje jos uvek nisam dobio.

Juce smo uradili dopunu, danas mi je promenjen status iz Poslat na dopunu u Prihvacen. Takodje doslo mi je da se odreknem zalbe, a resenje jos uvek nisam dobio.

Apel-za-poljoprivrednike.png
Moje-e-Sanduce.png

"Redovno proveravajte vaše eSanuče!!!"
Mislim da su poljoprivrednici jedina veća grupa ljudi za koju ovo (ili proveravanje email-a) i te kako važi. Svi ostali mogu kako hoće. Čak i ti isti koji digitalizuju poljoprivredu i teraju seljake da se pod stare dane bakću sa internet tehnologija. Da li oni redovno proveravaju sandučiće?

Dakle mi koji se i dalje širom gradova smatramo za zatucane seljačine moramo da budemo barem do neke mere (koja nije nimalo naivna) upućeni u IT, dok neki tamo ne znam ugledni biznismen, investitor, graditelj npr. grada Beograda apsolutno nema potrebu da zna bilo šta od digitalnih-mrežnih tehnologija sem načina da iskomunicira sa švalerkama, a da ga žena ne provali.

Pa OK. Nije mi problem da poljoprivrednici budu digitalno pismeni, ali mi nekako ne deluje logično da posle programera i možda par zanimanja to kreće od njih. I ponavljam koliko god da se osavremene opet će ih mnogi smatrati prostim paorima-seljačinama. Dok će beogradski mangupi (čak ne moraju to da budu) i dalje da odvajaju sve najbolje ribe što gradske što ove naše seljanke.
I posle me svi preklapaju "što se ne ženiš". Pa hoću! Ili kad odem iz zemlje ili ako dovedem neku lepu crnu iz Kenije, Njima je bar sve jedno dal sam iz Gaja il sam iz BG. (ceo život odrastam sa tim kompleksom. Ko kaže da nije tako, laže!)

"Redovno proveravajte vaše eSanuče!!!"
Mislim da su poljoprivrednici jedina veća grupa ljudi za koju ovo (ili proveravanje email-a) i te kako važi. Svi ostali mogu kako hoće. Čak i ti isti koji digitalizuju poljoprivredu i teraju seljake da se pod stare dane bakću sa internet tehnologija. Da li oni redovno proveravaju sandučiće?

Dakle mi koji se i dalje širom gradova smatramo za zatucane seljačine moramo da budemo barem do neke mere (koja nije nimalo naivna) upućeni u IT, dok neki tamo ne znam ugledni biznismen, investitor, graditelj npr. grada Beograda apsolutno nema potrebu da zna bilo šta od digitalnih-mrežnih tehnologija sem načina da iskomunicira sa švalerkama, a da ga žena ne provali.

Pa OK. Nije mi problem da poljoprivrednici budu digitalno pismeni, ali mi nekako ne deluje logično da posle programera i možda par zanimanja to kreće od njih. I ponavljam koliko god da se osavremene opet će ih mnogi smatrati prostim paorima-seljačinama. Dok će Beogradski mangupi (čak ne moraju to da budu) i dalje da odvajaju sve najbolje ribe što gradske što ove naše seljanke.
I posle me svi preklapaju "što se ne ženiš". Pa hoću! Ili kad odem iz zemlje ili ako dovedem neku lepu crnu iz Kenije, Nima je bar sve jedno dal sam iz Gaja il sam iz BG. (ceo život odrastam sa tim kompleksom. Ko kaže da nije tako, laže!)
Izvinjavam se ako sam ja kriv za nervozu :)

Proveravam sanduce redovno, jer mi uvek stize E-mail da je nesto stiglo, zato mi je cudno sto nije stiglo resenje.

Proveravam sanduce redovno, jer mi uvek stize E-mail da je nesto stiglo, zato mi je cudno sto nije stiglo resenje.

Iskreno i meni je to čudno ali ajde dešava se (Bitno je da je zahtev prihvaćen, e sada da li želite da se odreknete žalbe bez rešenja to je na vama da odlučite).

Nazad
Vrh