nesic
Član
Juče stiglo resenje o usvajanju, jutros odricanje od zalbe. (Republicki konkurs 2025)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas stiglo resenje o usvajanju.Mehanizacija 2025 u petak stiglo resenje za dopunu predmeta. Danas sam u epodsticaji dopunio podnesak sa trazenim dokumentima i sad cekam resavanje.
Gde mogu da vidim tacne uslove, datume podnosenja i ostalo za ove subvencije na mehanizaciju, posto su opstinske proletele i za 14 dana se popunio budzet namenjen za iste.
Uh predao sam 7 dan od otvaranja konkursa. Kad cu doci na red, ko ce znati....Juče stiglo rešenje za mehanizaciju 2025, danas odricanje od žalbe. Predato prvi dan.
@Srđan01 uh, moze li u kratkim crtama kako to funkcionise, nisam imao prilike do sada da se uopste susrecem sa tim subvencijama ?
Prosto ne mogu da verujem da su mi izmakle opstinske, svake godine je imalo para i u julu i u avgustu, bude para bas bas dugo, zato nisam ni zurio, 2 aprila je otvoren konkurs, danas nema para. Navodno stiglo 800 zahteva za 13 dana i potroseno 52 miliona dinara koliko je bilo na raspolaganju, nesto mi tu ne pije vodu nikako.
Najvise me buni ovaj deo : ''Пољопривредници, који нису успели да ово право остваре код града, моћи ће да конкуришу код Министарства пољопривреде, где се ускоро очекује расписивање јавног позива.''
A ti kazes novembar, decembar ?