Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvi dan.Kad si predao?
Sent from my iPhone using Tapatalk
U 15hU koje vreme? Pored dana dodajte i vreme, da znamo ostali koliko smo blizu tj daleko hahaha
Isto drugi dan predao oko 09h, poslali dopunu zbog poreza ali sam imao rok 8 dana da se sredim.Drugar kaze koji je predao drugi dan da su mu poslali dopunu u esanduce da plati porez ima nesto sitno duga i da im dostavi potvrdu u roku od 15 dana.
Potpis može samo ovlašćeno lice da odradi (Idite u PSS i oni će to da vam odrade).Danas sam dobio zahtev za dopunu, treba da digitalno potpišem račun i otpremnicu. Da li neko zna da li postoji neka procedura, tj upustvo ili prihvataju elektronski potpisano u Acrobat Reader-u.
Pitanje svih pitanja kada si predao koji dan?Danas sam dobio zahtev za dopunu, treba da digitalno potpišem račun i otpremnicu. Da li neko zna da li postoji neka procedura, tj upustvo ili prihvataju elektronski potpisano u Acrobat Reader-u.
Jel ti do danas stajalo poslat na dopunu?Meni je od danas status "prihvacen". Imao sam dopunu predmeta 18.03.
Ja sam dopunio, ali jos uvek mi stoji "poslat na dopunu"Stajalo je "u radu".