worm
Član
Biće jako interesantan sajam i ponude sa kinezima ove godine kako vidim. Nekih 8-9 modela koje već znamo plus za neke se prića tek će doći do sajma...Ja iskreno nisam mislio da će biti takva pomama za kineskim traktorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće jako interesantan sajam i ponude sa kinezima ove godine kako vidim. Nekih 8-9 modela koje već znamo plus za neke se prića tek će doći do sajma...Ja iskreno nisam mislio da će biti takva pomama za kineskim traktorima.
Samo da li kupovati ono što ti se sviđa od nekog manjeg distributera ili uzeti nešto od većeg proverenog distributera.Biće jako interesantan sajam i ponude sa kinezima ove godine kako vidim. Nekih 8-9 modela koje već znamo plus za neke se prića tek će doći do sajma...
A koji su razlozi za odbijanje? Da li pricas za republiku od jesenas?Odbijaju samo tako,maltene redom.uzalud price po tv-u kako je kasa puna,para izgleda nema...
Drugara za prskalicu odbili,kuma za motalicu za bale...da ne nabrajam dalje-mnogo odbijenih.
To od mehanizacija biljna proizvodnja decembar 2025?Odbijaju samo tako,maltene redom.uzalud price po tv-u kako je kasa puna,para izgleda nema...
Drugara za prskalicu odbili,kuma za motalicu za bale...da ne nabrajam dalje-mnogo odbijenih.
pa prosle godine bilo 50% kineza na sajmu ..zapadnjake niko nije ni gledao.Biće jako interesantan sajam i ponude sa kinezima ove godine kako vidim. Nekih 8-9 modela koje već znamo plus za neke se prića tek će doći do sajma...
Da,svima isto...utrosena sredstva.A koji su razlozi za odbijanje? Da li pricas za republiku od jesenas?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
I ja sam cuo da uvek prodju svi do sad kojima je ispravna dokumentacija, cak i kome nije salju na dopunu da isprave pa isplate. Meni jos stoji samo primljen.Da,svima isto...utrosena sredstva.