Uvek je pravo vreme za dobiti pare. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel se sad rus povlači iz oglasaUvek je pravo vreme za dobiti pare.![]()
Zavisi kad predas.Zna li neko kako ide tempo isplate za ove republicke konkurse za mehanizaciju? Koliko im treba vemena za isplatu, bude to za 6 meseci ili godinu dve....
Npr 7 dan konkursa sam okacio. 5 radnih dana je proslo....Zavisi kad predas.
Juce je automatski okacen u oglase.Jel se sad rus povlači iz oglasa![]()
I još nisu platili?
Ko preda prvi dan u prvom satu, taj još i može da se nada nekoj brzoj isplati a svi ostali čekaju rebalans disbalansnog balansa.
Ok to, nego za koliko to bude za godinu dve tri?I još nisu platili?
Ko preda prvi dan u prvom satu, taj još i može da se nada nekoj brzoj isplati a svi ostali čekaju rebalans disbalansnog balansa.
Verovatno nesto manje od godinu dana!Zna li neko kako ide tempo isplate za ove republicke konkurse za mehanizaciju? Koliko im treba vemena za isplatu, bude to za 6 meseci ili godinu dve....
Pre bilo za godinu dana, sad ide brze za 10 meseci@pexkap teško je reći. Sećam se 2018-19-te kada sam čekao povrat za prikolice da je meni ranije odobreno nego drugaru koji je poslao papire pre mene. A trebalo im je godinu dana otprilike. Sada to ide malo brže čini mi se.