Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Konkurs iz Aprila? U koje vreme je predao?Drugar dobio resenje za traktor ovo preko ministarsta kinez zumlion 70 ks
Svako svoj dokument moze overiti i bice vazeci, a pss moze svaki u tome je penta.A jel važe elektronski potpisana dokumenta od dobavljača, ili mora PSS ?
Neko je pisao ovde da je sam potpisao pa su ga odbili. Relativno skoro je bilo pisano.Svako svoj dokument moze overiti i bice vazeci, a pss moze svaki u tome je penta.
Na žalost samo za pokrajinu moze. Za republiku samo Pss, polj inspektor i lokalna samouprava.Svako svoj dokument moze overiti i bice vazeci, a pss moze svaki u tome je penta.
Sam potpisivao? Pa to ne vazi. Samo izdavač dokumenta moze potpisati svoj dokument da bi bio vazeci.Neko je pisao ovde da je sam potpisao pa su ga odbili. Relativno skoro je bilo pisano.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Agencija koja radi i Ipard nam objasnila kako to funkcionise, a mi smo pitali za republiku a ne za pokrajnu, i da ne overavamo u pss pre nego izadje konkurs. Ne treba tu mnogo rizikovati.Na žalost samo za pokrajinu moze. Za republiku samo Pss, polj inspektor i lokalna samouprava.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
NemaKakve veze ovo ima sa mehanizacijom?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk