Udruzenje koje je njegovo poljo je dobilo. U prevodu...Kako je mogao toliko dobiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Udruzenje koje je njegovo poljo je dobilo. U prevodu...Kako je mogao toliko dobiti.
Garant su iskoristili to sto mi je predracun granicni dan (17.4.). Advokat kaze da je taj predracun star 8 dana i da je po pravilnniku ali oni nece poslati ni resenje o odbijanju da bi mogao da se zalim.Zanimljivo da ima dosta koji su prošli a predali posle tebe, a kriterijum je vreme predaje.
Mene su zvali u petak i javili da sam prosao.Ja sam čuo da je lista bila gotova, i pre objavljivanja lokalni snsovac je otišao i tražio spisak i reko ko može da prodje a ko ne....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Kad si predao zahtev?Ista prica i kod mene
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
To onaj poslednji?Podeljeni su traktori.Tako smo prošli na konkursu za mlade 2018/2019 nikakvo obaveštenje niti obrazloženje nije nikada nikome stiglo.
...i parcele od 3 araTo mi nikad nece biti jasno, kako je to odredjivano gde je podrucje sa otezanim uslovima rada.. Kod nas ima brda gde traktori ispadaju iz brzine ali nema tu nista otezano, to su nama normalni uslovi rada![]()
Neces verovati, imam 3 parcele koje su manje od 1 ara...i parcele od 3 ara![]()
Kod mene ima 3-5 ari koji nisu uz veću parcelu nego se rade posebno, i to mnoge su same tj. sa 3-4 strane je šuma ili trnje. Ima i te male parcele koje su okružene drugim njivama i nema put do njih pa mora komšija da se pregazi da se obradi tih 5 ariNeces verovati, imam 3 parcele koje su manje od 1 araSreca pa su pripojene uz vecu parcelu inace bi tu bio samo bagrem..