milan11
Član
Vec smo zakljucili da ne rade redom.. Ovo moje je sumnjivo sto je "u radu", to obicno znaci da nesto ne valja sa zahtevom 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema tu ni reda, a ni redosleda. Propala drzava.Vec smo zakljucili da ne rade redom.. Ovo moje je sumnjivo sto je "u radu", to obicno znaci da nesto ne valja sa zahtevom![]()
Mozda je stvarno neka moja greska, mozda nesto fali.. Ako je tako nije problem samo nek jave sta je problem ispravicu. Ja koliko se secam sve sam ispostovao ali ajde ostavicemo prostora za greskuTuznije je to sto su ga vec pogledali i mogao si dobiti resenje![]()
Do 11 sati bilo je1000 prijava a do kraja dana 2000 šanse su nam minimalnePrvi dan u 14,30 predao jos nista nema promene
Ukupno je bilo oko 4000 prijava, nekako mi je neverovatno da je samo za prvi dan bilo 2000Do 11 sati bilo je1000 prijava a do kraja dana 2000 šanse su nam minimalne
Ovde kažeš do 11 2000 sad 1000.Prvi dan se prijavilo 2000 do 11 sati prepodna 1000 zahteva poćeli da šalju rezultate od juče
Ja se ne secam da su rekli to da ce biti bodovanje..Mene nervira receno je bice rang lista bodovanje a onda preokrenu ko je najbrzi bio mislim strasno nemam reci
Nema bodovanjaJa se ne secam da su rekli to da ce biti bodovanje..![]()
Zovite eAgrar da vam kažu zašto je u radu. Naše stranke su zvali telefonom ako je bila potrebna neka ispravka. Možda su i Vas ali se niste javili.Ukupno je bilo oko 4000 prijava, nekako mi je neverovatno da je samo za prvi dan bilo 2000
Ali ako je proveren izvor onda nema sta da teoretisemo.. Moj zahtev "u radu" je podnet u 9:10 a @Gea2023 rece da je njegov prihvacen a podnet je u 9:27..
Nisu me zvali. Zvao sam jutros ja i rekose da je samo u obradi i da cekam resenje, kao nema nikakav problem za sad.. Videcemo..Zovite eAgrar da vam kažu zašto je u radu. Naše stranke su zvali telefonom ako je bila potrebna neka ispravka. Možda su i Vas ali se niste javili.