Subvencija za mehanizaciju

Ma meni je pravo da ti kazem sve jedno ali kad vidim i cujem sta se prica smesno mnogo zna da bude..do sad sam sve za kes uzimao pa nista mi ne fali...nego ti si saljivdzija i kad nesto napises bas se nasmejem..ziveli

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pričaju se često ne proverene informacije tipa rekla-kazala jer je Pera čuo od Mike a Mika od Žike koji je čuo od Laze...samo polako.

Subvencije za nabavku novih prikljucnih masina od prosle god u prihvatljive investicije stoji i "9) прикључне тракторске косачице и машине за
кошење и ситњење биљне масе између редова у
воћњаку и винограду". Da li pod ovo moze da se svrsta i ovakva kosacica https://sbg.rs/proizvod/stihl-traktorska-kosacica-rt-6127-zl/ Ili se misli samo na PRIKLJUCNE masine?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Snalažljivost + informacije - procenat i svi srećni! Jbt, da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Kad smo konkurisali za prikolice, čini mi se da su bile pod stavkom 8, umesto da piše prikolice pisalo je sredstvo za prevoz žitarica, robe. Možda ne baš tim rečima ali tako nekako... I o'ma mi padne na glavu, jbt neko će provući kamiJon s' prikolicom ili pretovarnu i sl.

A jel ima za motokultivator svasta ima da cujem za sta ima subvencije,za adapter kukuruzni o daleko bilo

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Prolazilo je i da uz traktor se napumpa cena pa dobijes autopilot, a prolazili su i kukuruzni hederi jer im u opisu pise da su izmedju ostalog sitnilice zetvenih ostataka.

Drugar je prosle godine konkurisao za nov adapter dominoni 6r, pare mu legle u decembru.

Za navigacije znam, i to na prskalicu auto pilot. Al heder da prođe kao sitnilica.... Kako bi inspekcija reagovala da je bila na proveri, kao što su meni bili. Ustvari kako... Lepo. Sve 5. Lavli džabli (Del boy).
Kako bi mogli provući kombajn? Eto mene zanima nov kombajn ako prolazi na sub. Da vidimo definiciju.... Samohodna sitnilica biljnih ostataka u ratarstvu sa sopstvenom opremom za prevoz žitarica i uljarica.

Da, da, da :ROFLMAO:
opciono sa sečkom pozadi koja služi za očuvanje vlage, da ne kažem malč prodakšn, a sve zbog radi redukovane obrade koja se kao forsira i koja je sada IN. Vidiš Bog te, ima smisla! Sve to doprinese da se može odmah u njivu sas gruberom (koji je takoDŽe na rang listi) da ne bi dolazilo do paljenja ž.ostataka....

Ajoj mene budale, samo ja nisam poslao kad sam uzeo dzipa, a sluzi mi kao oprema za prevoz polj. proizvoda. Sutra ide u oglase pa kupujem nov! :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja razmišljao neki kvad 😀
Registruje se kao traktor, ima m i pdv nazad.
Još da izaše neka uredba za voćarce koji se sastavljaju u svet.....

Nazad
Vrh