Subvencija za mehanizaciju

Ministar je izjavio tek aprila bice prvi rezultati ako je to tacno uopste

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Naj gore je onima koji su aplicirali za sejalice za okopavine jer je to na pragu a ako ne dodje na vreme onda je promasaj za ovu god. A da cekas pa da sejes u maju tek to nije posao!

Ja sam hteo kukuruznu da apliciram pa sam se predomislio za zitnu i ispalo bolje...nece ovi brzo nisto da urade

Naj gore je onima koji su aplicirali za sejalice za okopavine jer je to na pragu a ako ne dodje na vreme onda je promasaj za ovu god. A da cekas pa da sejes u maju tek to nije posao!
Nemaju osecaja za to u drzavi. Jesmo li imali onomad ministra koji prica kako je posejano dovoljno psenice i kukuruza u jesenjoj setvi itd itd.

Kukuruz u jesenjoj setvi,moze biti u Brazilu

Tačno tako! Biće kad bude. Opusti se kolega paraćinac. Mi smo čekali godinu dana (otprilike) odgovor za prikolice ali smo išli na račun, tj kupili ih. Bez ikakve veze, mita, korupcije, telefonskih poziva, mejlova i sl., sačekali da se smiluju i odgovore i Bogu fala prošli. Ej, alaj smo se obradovali.... :)
2010 smo uzeli Maju sejalicu isto na povrat na račun tj na čekanje. Drugačije nije ni bilo. I to početkom septembra pa mi malo čudno kad ljudi odustanu jer nisu dobili oruđe-odgovor na vreme. Kao da neće doći momenat kada će zatrebati.

Nazad
Vrh