Subvencija za mehanizaciju

U prvom minutu 102 zahteva
Je l' pouzdana informacija ?

Ako jeste to je onda taman ona namestaljka za traktore iz Cacilenda 😂

Fizicki nije izvodljivo da se sve popuni za jedan minut..

EDIT: a da ne pricamo o tome da treba da imas informaciju u kom minutu ce da se pojavi konkurs na epodsticajima, to nije bilo definisano.. Ja sam na primer proveravao malo pre pola 9 i nije bilo nicega, posle pola sata je vec bio tu ali za pola sata je dooosta ljudi "konkurisalo" :D

Poslednja izmena:
Ja imam svu dokumentaciju,ali još nisam odneo u ns da predam.Već par dana muči me neka prehlada ili šta li je već,ne odvajam se od kreveta.

To je toliko jadno da nemam reci, imamo 370000 registrovanih gazdinstava i podnetih zahteva nesto preko 4000, pa to kada se uporedi nije ni na nivou statisticke greske i oni ni to malo ne mogu da ispostuju i jos se komentarise kako je velika navala. Pa koja navala, 1% registrovanih proizvodjaca izrazilo zelju da kupi traktor. To nam sve govori u kakvom je stanju ceo sektor.

Amin. Samo jedna ispravka - poslednja reč je ispravnije da bude DRŽAVA!

Da ,taj konkurs.Ja sam prvi dan odmah nakon izlazka par sati predao ali sam 2 mašine uplatio odjednom sa delom sopstvenim i deo iz kredita a konkurisao sam samo za jednu Stavljen sam "u radu ".Poneo sam dopune o dokazu uplate uredno i objašnjenje kako je uplaćeno i čekao.Juče su prihvatili ,danas je stiglo rešenje o usvajanju.
Pretpostavljam da su krenuli redom gde su stali.

Nazad
Vrh