Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije organska proizvodnja, ja ga savetujem da mozda proba na republiku kad bude izaslo..Izračunaj bodove šta ako taj od 40 g ima organsku p,moće imati viđe bodovo od nekog mladog
Ja sam lično u APR predao zahtev i sačekao sat vremena i uradili su mi potvrdu. Inače obično je šalju na kućnu adresu 2-3 dana od prijema zahteva.Kako ste preuzimali potvrde iz apr-a ako ste član zadruge? Lično, ili ima i elektronski?
I predračun koliko dana treba da važi?
Predračun bi trebao bar koliko traje konkurs,najbolje da je što duže jel; onako nema mogućnost promene koliko je predračun nema menjanja posle tj poskupljenja.Kako ste preuzimali potvrde iz apr-a ako ste član zadruge? Lično, ili ima i elektronski?
I predračun koliko dana treba da važi?
Jel ima neka tabela sta i koliko bobova?Izračunaj bodove šta ako taj od 40 g ima organsku p,moće imati viđe bodovo od nekog mladog
Da,sa e agrara je dovoljno.Setvena struktura i izvod gazdinstva može da bude neoveren preuzet sa e agrara? Traži banka zbog kredita.
Imam.Ime jel imaš obrazac prijave.