Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel moze na predracun ili mora da se plati masina pa tek onda da se izvrsi uplata?
Identican odgovor sam dobio danas. Pisao oko 9 jutros, odgovorili mi u 2 posle podne.Ja sam dobio odgovor da mi je zatev obradjen,doneto resenje i da ga očekujem za koji dan.To su mi napisali u mailu pre dva i po meseca![]()
Ti poslao u februaru ,a ja u septembru za jaganjce ,pa reko da napišem da se zajedno nadamo i vidimo ko će prvi pare dobiti.Ovi nemaju para 100% cim se oni hvale da imaju pare onda se uspostavi da je kontra od onoga sto kazu.
Zavrsili su mi predmet 5.aprila, resenje dobio pre 7 dana a za pare nista sta da kazem jos koji dan i bice 40dana od zavrsenje predmeta.
Evo slucaj od prosle godine za predmete iz oktobra i novembra(za tov svinja), predmet su mi zavrsili 10okt pare legle na racun 10-12novembra resenje stiglo par dana pre sredstva sto su legle n racun, u novembru 15. zavrsili su mi druge predmete pare legle na racun 15 decembra tacni bili ko sat,ali sad djavo ih zna ali sve teze i teze isplacuju.Evo imam jedan zahtev poslat u februaru za tov svinja ni dan danas nisu ga zavrsili u obradi je.
Kod nas taksa 620 din.A uglavnom tu poresku potvrdu gledaju po službenoj dužnosti,elektronski.Nisi u pravu. Ta potvrda se vadi na osnovu jmgb-a tvog i zaduzenja kojr imas u lokalnoj poreskoj. Uverenje se izdaje za 3 radna dana i kosta 139din.