ztg
Novajlija
ja mislim da su prestali i da daju subvencije za traktor,ja sam dobio ali ljudi posle mene koji su predavali zahtev samo sat vremena kasnije nikop nije dobio.Razlog je jednostavan ministarstvo nema para!!!1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tu sam nešto propustio? kakve subvencije za traktor?ztg je napisao(la):ja mislim da su prestali i da daju subvencije za traktor,ja sam dobio ali ljudi posle mene koji su predavali zahtev samo sat vremena kasnije nikop nije dobio.Razlog je jednostavan ministarstvo nema para!!!1
didi je napisao(la):Danas sam pročitao u listu Zrenjanin izjavu jednog direktora zadruge koji se žali da će sledeće godine pravo na subvencije imati samo ono koji ispune sledeće uslove:
1.Da imaju status aktivnog gazdinstva
2.Da imaju regulisan PIO preko zemlje
3.I da će subvenciju dobiti samo za zemlju u vlasništvu.
Po toj njegovoj priči znači da za zemlju uzetu u zakup od iduće godine nema ni dinara.
Pa zar je to moguće
Za subvencije u 2010. važiće računi od 1. oktobra 2009.
Beta pre 1 satBEOGRAD, 3. novembra 2009. (Beta) - Ministarstvo poljoprivrede Srbije saopštilo je danas da će za odobravanje subvencija po hektaru u 2010. godini prihvatati fiskalne račune koji su izdati od 1. oktobra ove godine.
U saopštenju se navodi da će time Ministarstvo omogućiti poštovanje proizvodne godine u poljoprivredi i olakšaće svim poljoprivrednicima za prikupljanje fiskalnih računa.
Ministarstvo poljoprivrede će pojednostaviti i proceduru registracije novih poljoprivrednih gazdinstava i obnovu registracije postojećih poljoprivrednih gazdinstava.
Na taj način, rad Trezora biće ubrzan, a samo popunjavanje zahteva biće pojednostavljeno.
O svim detaljima, javnost će, kako navode iz Ministarstva poljoprivrede, biti detaljno obaveštena pre same obnove registracije.
(Beta, 03.11.2009)