adamov zoran
Član
dali sada moze nosioc polj gazdinstva da se prijavi na pio i stekne uslov za subvencije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pivo ostalo zamrznuto za vikend. Sutra ce da se otvara osecamZoran Kostović je napisao(la):Jutros sam zvao banku. Nema nista. Pokvarice se pivo.
Cuprija je napisao(la):predao sam 1.06. a 13.07. leglo na racun samo polovina iznosa. cekam drugu polovinu.
Može do 13 avgusta 2010. godineadamov zoran je napisao(la):dali sada moze nosioc polj gazdinstva da se prijavi na pio i stekne uslov za subvencije
U TO IME ZIVELIZoran Kostović je napisao(la):Danas legle pare u celosti, predato 01.06.
@Lord Ogy
Ladi pivo!
Mozda ce i biti, jul jos nije prosao ...Farmer Bob je napisao(la):A dokle se stiglo u nasem "srednje banatskom okrugu"?Nisam skoro isao do trezora,a predao sam u junu racune za djubrivo.....
p.s.pa,rekli su u ministarstvu da ce do kraja jula biti sve isplaceno.....
E hvala,odoh sutra da proverimMatić je napisao(la):Ja sam predao poslednjeg dana a uplata za sve legla pre 3-4 dana tako da si i ti sigurno dobio
Nisam bio sutradan,nego prekosutra i ..... nista.Farmer Bob je napisao(la):E hvala,odoh sutra da proverimMatić je napisao(la):Ja sam predao poslednjeg dana a uplata za sve legla pre 3-4 dana tako da si i ti sigurno dobio