Pokri se usima i cuti, i uzmi te pare koje su drugi za tebe izdejstvovali, a ti se cak i time hvalis. neki od nas stvarno nemaju obrazavec sam i zaboravioa nisam ni strajkovao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pokri se usima i cuti, i uzmi te pare koje su drugi za tebe izdejstvovali, a ti se cak i time hvalis. neki od nas stvarno nemaju obrazavec sam i zaboravioa nisam ni strajkovao
a kada si predao
kod nas ko ne ispunjava uslove za ovaj rok nisu ni primali zahteve odma eliminisani znaci kod mene ko je predao dibice novce ako bog daI meni su juce trebali da uplate, ali su me pozvali telefonom i rekli da mi PIO nije izmiren i cao.
a PIO sam platio u februaru 42300 din, jer su mi oni tako na salteru napisali, jer imam nesto pretplate iz prethodne godine.
znaci problem je sto mi je tih 600 dinara placeno ranije (pre augusta 2010) i sada moram to da ponovo uplatim (do augusta 2011) da bih mogao dobiti subvencije u drugom krugu...
@panonac a koja opština?
sad mozete na moreko ceka taj i doceka
ko ceka taj i doceka