Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uh! Kako nisko misljenje o sebi imate!!!! Mesto nam je u stali, u djubretu, sa motikom?! E pa ja ne misim tako. A mislim da nas jos ima takvih. Sto manje sebe cenimo manje ce nas i drugi ceniti! A to da nam je na njivi mesto, to zameram! Sve drugo ne.Znaju oni sta rade nista se ne brinite. Kad eliminisete bes, koji trenutno vlada kod vecine, shvaticete da je ovo odlican potes za izbore. Mit o seljaku na gradu je stvoren i o tome kako seljak dobro ziv jer su cene "visoke". Ovim su taj mit srusili i izazvali odusevljenje kod vecine Beogradjana. Bar jos cetiri godine cemo slusati iste price jer ce ista vlastt ostati u tom periodu.
Da se ne zavaravamo, nema nista od protesta, od demonstracija, od bilo cega. Ne zaboravite da na ovim prostorima zive sloveni, a oni takvi kakvi su. Najgori su ako se upotrebe jedni protiv drugih, sto se upravo i desava. Zato zaboravite subvencije, ko da ih nikad ni bilo nije, i pravac na njivu, jer tamo nam je i mesto.
Aj svako dobro i nemojte sta zameriti.
Koliko ja znam pravo na subvenciju su imali svi od 0,5ha pa sve do 100ha,i prosle godine su gazdinstva do 10ha imala pravo na subvenciju.Ako se ta gazdinstva nisu digla do sada po cemu bi se ova godina razlikovala kada je subvecija po ha ostala ista
Al im je strucni konsultant... Bolje da ne komentarisem.