Zrenjaninac
Član
A ko su im ti stručnjaci majku im je..m stručnjačku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gospodju sa poljoprivrednog fakulteta ne bih da komentarisem...A ko su im ti stručnjaci majku im je..m stručnjačku
relativno do skoro je bio gornji limit 10 hektara
taj što ima 100 i više zna sa parama ili je dobio na vreme vetar u leđa
znači mlađi ljudi koji su skoro počeli da se bave poljoprivredom i ne mogu bud zašto da kupe ili iznajme zemlju je po tebi socijala....a taj treba da širi imanje jer zna sa parama, lako je sa 100+ha svake godine kupiti još
da je država ograničila 100ha maksimum u vlasništvu sve bi drugačije izgledalo....
Sve vreme setrudim da ovo ne shvatim pogresno ali mi ne idePa od čega bi LEBA jeo kad bi čekao da ti ga proizvedu ti iz Vranja?
Ne mogu da poverujem da tako piše čovek koji živi u srcu Vojvodine.
Subvencija po hektaru je sama po sebi glupost i to najveca posle Tita u poljoprivredi od pocetka je trebalo da postoje subvencije po kolicini prodatog proizvoda i da naravno budu vece za strateske a slabije ekonomski isplative poljoprivredne proizvode a manje za one isplativije da nebi ljudi svake godine trebali da razmisljaju sta je to bolje isplativo za setvu.Taj novac u pametnim rukama bi bio sredstvo za usmeravanje poljoprivrede u Srbiji u smislu da se niskoisplativi proizvodi koje nemozemo da izvozimo svedu na meru potreba nase zemlje a sve ostalo usmeri na potencijalno izvozne poljoprivredne proizvode
E pa onda j..iga nemam idejuI onda ce po kili opet da zarade lopovi...kako ??
Lepo ja im odvezem u silos da prodam 10t X proizvoda,realne primese su 0.2t sto mu dodje da meni ostaje za prodaju 9.8t za prodaju a oni ce lopovi u silosima da kazu imas odbitke 5t i opet ces morati da prodas.... to je da ne kazem koji organ od sistema.