agroekonomista
Član
Pronasao sam odgovor
, hvala.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Rade moje su u prvoj godini ponele po par plodova,u drugoj izmedju 40-50 komada,ovo je treca godina i imaju preko 150 plodova sasvim pristojne velicine a neke i blizu 200 tako da...mislim da one radjaju uvek i da nemas potrebe rediti,dosta ona sama odbaci,mada treba grane podupirati posto je masa ogromna!Koliko jedna stubasta jabuka,maksimalno treba da ima plodova, da bi imala dobru krupnocu i da se ne preoptereti, kako bi radjala svake godine?
Jabuka za balkone i terase,moraju biti slabobujne podloge.Dal bi mogle stubaste jabuke da se sade u velikim saksijama, imam neke povece zardinjere, pa razmisljam da posadim u njima nesto korisno?
I da li bi morao da postavim stub uz svaku kao oslonac, posto ce biti smostalne?
jamamoto hvala vidim kod tebe su grancice sasvim male sta mislis dali bi valjalo da ja osjecem ove duge grane do osnove ili mozeli se tu ista popraviti jer ovako mi bas nelice na stubastu jabuku
jamamoto hvala vidim kod tebe su grancice sasvim male sta mislis dali bi valjalo da ja osjecem ove duge grane do osnove ili mozeli se tu ista popraviti jer ovako mi bas nelice na stubastu jabuku