Dok strnjike ne pokisnu kako treba nema nista od prskanja.
Nije prvi put da dočekamo septembar za prskanje.
Nije prvi put da dočekamo septembar za prskanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Чувај се тако сам и ја па најебао ко жути сад не могу у тој њиви сирка да се решим.Ни код нас се прошле године није користио тотал исто због суше. И ове године је упитно колико и да ли ће се користити. Једина њива од 1кј нова аренда где ми је кренуо сирак ако се не осуши пре времена сам дао другару да покоси за овце.
ne znam kako i sta al kod nas je opsadno stanje sa njimНи код нас се прошле године није користио тотал исто због суше. И ове године је упитно колико и да ли ће се користити. Једина њива од 1кј нова аренда где ми је кренуо сирак ако се не осуши пре времена сам дао другару да покоси за овце.
Moze da se uradi dobro i ako se pokosi na vreme.brzo on krene ponovo i onda pocetkom septembra uraditi totalisanje.Prskaj to totalom, kakvo kosenje za ovce ostane svo korenje sirka ispod zemlje da se razmozava....