paorpaor
Član
Kad se sirak izmetlici glifosat vise ne pomaze, a u lucerki ga ne bih koristio zbog stoke koja tu lucerku jede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislis, dali bi pomoglo da si njivu pre oranj zapalio, mislim da bi tako unistio i seme a mozda i gresim.Ja sam to nazalost spoznao u praksi 2015 -te ,uzeo u arendu njivu gde je bila strnjika i umetlicen sirak.
Poprskao sa 6lit/ha totala , sledece godine nije bilo rizomskog ali je semenskog bilo kao da je posejan.
Kolko treba totala da uništi "Cigansko perje"
Zadnjih godina primetio da se dosta širi, herbicidi u kukuruzu i soji skoro ništa da mu smetaju
lp
Sigurno bi bilo manje , da je to moja njiva koja svake 4-5 godine dobija stajnjak tako bih i uradio , ali posto je to parcela koja vec godinama ide iz ruke u ruku i u slaboj kondiciji samo joj je paljenje jos falilo,Sta mislis, dali bi pomoglo da si njivu pre oranj zapalio, mislim da bi tako unistio i seme a mozda i gresim.
U uputstvu za upotrebu stoji ovako:Kad se sirak izmetlici glifosat vise ne pomaze, a u lucerki ga ne bih koristio zbog stoke koja tu lucerku jede.
Ma ko zna 8 prikolica stajnjaka je izvuceno odnosno isli su i kamioni neki likovi iz Petrovca,Pivnica nemam pojma odakle su imaju 3 kamiona i dva belorusa i skipa za utovar ali ovo je ugazeno po blatu posle ili za vreme zetve ljudi skracivali put do njiva.Ja sam dva puta tako drmnu u kabini da sam ispao iz sedista,a jednom sam se nasukao na volan da me odma zeludac zaboleo.Poslao suprugi poruku da mi spremi stvari u jednu kesu ako danas ne odem na operaciju zuci necu nikada reko sad ako mi ne krene kamenje ja sam onda fenomen.Šta je tu tabanalo po njivi tenkovi?!?