Ovaj Johnny me poceo iznenadjivati...
"...najjaci americki traktor na svijetu..."
Na ovim slikama ima oko 750ks, jos nije bio modificiran... Kako prepoznajem, na vama je da prokuzite, a na meni da znam
Izmedju dva tada najjaca motora u americi, odabran je dvotaktni dizel firme DETROIT. Traktor je napravljen u dva primjerka, a u originalu su pravljeni po narudzbi za neku ogromnu farmu negdje na Floridi samo da vuku velike podrivace, jer s dotadasnjom mehanizacijom nisu stizali sve napraviti, posto su previse zemlje imali. Nakon propadanja farme, traktori su vraceni u tvornicu, cjeli su pretreseni i sredjeni. Jedan dan danas stoji pred njom, a drugi su kupila dva brata za svoju farmu pamuka. Oni su ga uz pomoc ljudi iz DETROIT tvornice na turbinama odvrnuli do 900KS, a najjaca snaga na kojoj sigurno moze raditi je 1100KS. Ovoj dvojici je 900ks bilo dovoljno, a ako se u medjuvremenu napravi traktor koji je jaci od njihovog, odvrnut ce ga do kraja

.
meni je jos zanimljiv podatak da su na njemu originalne gume koje su pravljene negdje u kanadi od posebno tvrde gume i zamisljene su da nadzive traktor

Tako ce i biti, a da zele i zamjeniti gume na njemu, zamjenskih nema nigdje, mozda u rumagumi