Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju.Onda si ti fenomen.Misliš da mi ne spremimo mašine za sezonu.Pa na novim ima kvarova.Recimo -meni se desilo sa novom kosačicom, na prvoj njivi otpao bubanj.Pa vi čitavu radionicu vozite. Nisam ja mlad, radim sa mehanizacijom od 1978g ali pratim u kakvom je stanju mašinerija, nisam još nijednom imao kvar ni na njivi ni na putu. Održavao sam jednoredni berač kukuruza od rođaka godinama i nijednom se nije pokvario na njivi. Mislim da kvarovi najviše zavise od vozača rukovaoca, osjećajan vozač predvidi većinu kvarova.
Ne bi verovao da se i to desi,niti panjeva niti kamenja al se desilo,bolje im je tu nego u radionici da me ne uhvati negde na 10 km od kuće.Ma kakav crni raonik, šta ima njemu da se desi, nemam stijene i panjeve u njivi.
E tu si u pravu.Taj se zove baksuz-što znači ne svojom krivicom.Na nekoga jednostavno trči kvar.
Sunke za dva dana, a vode??Eto miladine pitaj Kovačeva kako smo stali zbog čivijice. A imali smo šunke za dva dana rada.Sreča do ponoči smo završili.