P
popovic
Guest
Brundalo sta znaci ''peletirana hrana''
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iman ja idealne uvjete sinko za susit, ali.... nemam sta susitNorth ARMY je napisao(la):ja sam mislio to amaterski,da se bar malo ustedi a leti bar Vi Brundalo imate idealne uslove za susenje,tako da se bar malo ustedi![]()
Molim te bez ono "vi"...... mi smo kolege na forumu sinkoNorth ARMY je napisao(la):e ima i toga,na zalost
a zato i govorim u nadi da cete bar malo ustedeti kad se ima sanse![]()
Ma zato i pokusavam nesto smislit sa mljevenjem, jer jedino to pali...sta sitnije to bolje. Naime lako je vama koji imate sijena u neogranicenim kolicinama....mene to kosta suho zlato. Ovdi na otoku nebi sve skupa da uspijes pokosit i izbalirat uspija skupit 100 bala sijena. Jedino sta bi ovdi pasalo to je mozda strizna kosa na motokultivatoru i to je sve...pa kosit dok ima 10-15 cm visine...North ARMY je napisao(la):a jel bi moglo tu travu nekako iseci da budu komadi od 10-20cm i takvo seno stavljati u valov(liveni iz kog ne bi ispadalo) a one bi mogle uzimati i kad uzmu ne bi izvlacile vise nego sto su njuskom uhvatile
a ti bi potrova blago.... mozda bi ta motorka mogla koristit ulje za lanac od soje ili kakvo prehrambeno he heNorth ARMY je napisao(la):evo i ja pokusavam nesto smisliti,ali....
ovo sa secenjem je najbolje bar po meni,jer balu moze caskom izsec motorka(samo hoce im smetati ulje od lanca)
Ajde slikaj ju pa da vidim kako to izgledadado je napisao(la):postoji sječka za takve stvari,ja imam jednu staru šta smo nekad sjekli kukurozovinu skroz na sitno vjerovatno bi bila dobra i za sijeno