Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni u mene koze nisu tile vlazno i namoceno ali virujen da bi ih se sa nekim"zajebom" moglo nagovorit da pocnu jest. Tribalo bi in mozda vlazit malo po malo. Za ovce san siguran da oce jos pogotovo ako im se sitnog ili prekrupljenog zrna stavi unutraivanhoe je napisao(la):Imam losa iskustva sa tim. Nisu tele iz jasala podic opalo lisce deteline. Umesano u koncentrat je islo.Ali cudni su Musu kad sam poklonio kod tipa je odma navalio na spirine, kodmede nista okvaseno nisu hteli pojesti
Jos da im i dicu...... pocnemo pravit he hesiks je napisao(la):Upravu si ti,ali treba to sad neko iseckati,pokosi, sakupi , izbaliraj,utovari, rastovari ,spakuj na tavan ,skini sa tavana pa sad jos i iseckaj pa to treba jedan puk ljudi da radi.Ali od necega se mora ziveti, a i zivot je kratak da bi obracali paznju na te sitnice zar nije tako druze.![]()
![]()
Sta su spirine?ivanhoe je napisao(la):Imam losa iskustva sa tim. Nisu tele iz jasala podic opalo lisce deteline. Umesano u koncentrat je islo.Ali cudni su Musu kad sam poklonio kod tipa je odma navalio na spirine, kodmede nista okvaseno nisu hteli pojesti
Otpatci kuhinje.Obicno se svinje satim raneTar je napisao(la):Sta su spirine?
Tar je napisao(la):Tacno, zaboravio sam pomije...![]()
A napoj(?) se u literaturi uglavnom spominje kao smesa tecnosti i brasnaste hrane.
Sto se rastura tice, koze su tu prvaci. Zato se u stranoj literaturi dosta pise na tu temu. Zakljucak je da nikakve jasle ne pomazu puno. Jedina pomoc su jasle sa keceljom u koju upada bar 1/3 sena i odakle se seno koje je cisto vraca u jasle i paletiranje. U palete pre svega ide lucerka jer je to nacin da se spreci gubljenje lisca, zatim razni rezanci repe, povrca i sl a sve se to povezuje melasom. U palete moze da ide i seno ali opet u jaslama mora stalno da bude sena. I tu se opet vracamo na kecelju.
Ima jos jedan nacin ishrane sa malim rasturom. To je ishrana iz betonskog valova uz pomoc miksera ali i tu postoje jasle sa senom pa se opet vracamo na kecelju za koju bi mozda bolji naziv bio portikla.![]()