Srki transporter

Učlanjen(a)
27 Jul 2010
Poruka
424
evo i ja da se predstavim, polako iscitavam forum pa naidjoh i na ovu temu... Zovem se Srdjan, imam 21 god, inace sam iz Beograda ali zelja mi je da se bavim poljoprivredom pa cemo videti koliko ce mi se ostvariti.. Inace imam 2ha zemlje u blizini Belanovice i na 1ha je posadjena sljiva(od koje deda pravi rakiju)...
U poljoprivredi sam najvise zainteresovan za voce, imam par opcija ali jos cu da vidim sta cu i kako cu kada odnesem zemlju i vodu na analizu... ::namigivanje::
nadam se da cemo se lepo druziti i razmenjivati iskustva... pozdrav, za sada toliko... :)))))

Pozdrav i dobrodosao, i ja sam vocar, pa cemo razmeniti iskustva. :ppozdrav:

evo i malo slika. :bravo:
slike sljivika Cacanka rodna, posadjena 1998, 110 stabala, nazalost poslednjih 6 godina jako zapusten, tako da se sad trudim da ga malo ozivim.. 16.01.2011. slikano
2w2knf9.jpg

2w2knf9.jpg

2vv54jm.jpg

a sad malo da kazem mehanizacije: Gorenje muta koji ima oko 70ak radnih sati od kad je kupljen, 7 god nije paljen, sad je servisiran komplet i spreman za prolece, inace za njega imam samo frezu od nastavaka i plug
2wpjaky.jpg

2d7wpy0.jpg

imt 506, ide na mesavinu, za njega isto imam frezu i kosacicu koja je na slici, inace je koristimo samo za kosenje
2vkba6v.jpg

trimerica nepoznatog proizvodjaca(tako i sluzi)
11uxjsm.jpg

i kosacica za dvoriste Villager :haha: :haha: :haha:
e5iwqf.jpg

eto posto sam imao malo vremena sve sam ubacio, nisam imao slike samo od motorne testere PARTNER i to je to.. :ppozdrav: :ppozdrav: :cao:

Srki brate, svaka cast i od mene, samo napred sa sljivom, pa da popijemo koju :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

hvala momci.. :ppozdrav:

@NA vise nikako plug tu ne ulazi, ali sad je moralo jer je zemlja toliko bila ulegla, haos, pa sam zaorao pred zimu da izmrzne lepo, od proleca samo freza ima da cepa... :cao:

Ajd, gazdinstvo - to se i očekivalo manje-više. Ali što ti je dobar roštiiiiiilj! :D

Nazad
Vrh