SPORT-Opšta tema

Ne nego kolega sa Rumunske granice voli sipku i divljanje ustvari dok je bio mladji a ja sam samo rekao da ga koci akcenat jer nije sa Beogradskog asfalta a ove guske su slucajno uletele u post kakve on ima veze sa guskama osim sto ih ponekad pricuva
Sta reci?? Zabe smo pisali. Da li se neko od zvezdasa sluzi ovakvim vakabularom kad ima komunikaciju sa ostalim clanovima??

ko ga bojkotovao u reprezentaciji?
pa te 2005. pol aigrača očima nisu mogli da vide drugu polovinu, evo kakvi su karakteri pogledajte Tomaševića, Rebraču, pa Rakočević i Jarić se nisu podnosili ali nisu bili profesionalci kao Đorđević i Danilović
Ta ekipa 2005.njoj nije trrbao trener ona je MORALA da sve nesuglasice stavi na stranu kažu ej bre igramo kući daj d asve pregazimo ko plitak potok.
Ne, gospoda ima golem ego
Sada se vidi d aje damo Željko uspevao nekako, kako on sam to zna da drži ovu bandu koliko toliko pod kontrolom.
Ovde mora da se pošalju na tribine ili raskinu ugovori sa Tajrikom, Sterlingom, Parkerom i Vasingtonom. ako može nešto da se dovede da popuni mesta ostalo s aomladincima, neka bar grizu.
Ostaja sam neće otići jer ni Vazura nije otišao dok nije sve sjebao, tako će i ovaj, samo ovaj zna i kintu da zaradi.
Te puste snove da uđu u klub ljudi kojim ake stalo do kluba kao Divac i Danilović 2000.može samo ako ovaj padne.

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
I onda po tebi nije selektor bar jedan deo kriv.Uredu oni su bojkotovali nas navijace nisu selektora,nisam upucen u te detalje.Selektor je trebao da ih lepo odstrani i krajnji rezultat bi bio isti.A kolega ovi sa ugovorima su obezbedjeni kao nacionalno blago mole boga da ih oterate kao bivseg trenera FK.Jesam u pravu?

I onda po tebi nije selektor bar jedan deo kriv.Uredu oni su bojkotovali nas navijace nisu selektora,nisam upucen u te detalje.Selektor je trebao da ih lepo odstrani i krajnji rezultat bi bio isti.A kolega ovi sa ugovorima su obezbedjeni kao nacionalno blago mole boga da ih oterate kao bivseg trenera FK.Jesam u pravu?
slažem se, trrbao je da odstrani kao Pešić Radmanovića
Zašto nije , to on zna, da li je imao neku viziju da će ovi ostaviti ego po strani jer je reprezentacija svetinja a to se nije desili na žalost

Zato sam napisao na tribine, jbga zaštićeni su pa neka sede iinako oće da nabiju statistiki.
Parker ko zna šta on misli

Oko teče nema diskusije.Bar ja shvatam kao šalu i Dobričanin sad mora živeti sa tim.Sam je kriv.Igrom slučaja sam bio rezervni starešina pa umem sa mangupima kao što je Mornar-koji ne zna ni kako izgledaju guske a priča o njima.Ja ga čitam kao bukvar pa mu zato ni ne zameram na nagomilanom znanju o sportu.Ja sam mlad u ovoj temi pa kad bubnem neku tešku istinu,moram da menjam vatreni položaj da ne bih stradao.Na žalost istina boli ali kolege bolje da pređete na šah jer fudbal i košarku ne vredi da pratite jer vam dobro biti neće.Ali ne igrajte šah protiv mene jer imam 2 kategoriju pa možete i tu da kiksirate.Bolje birajte lošije protivnike.

Ma jel Batler ima nekih zdravstvenih problema ?
Baš komentarišu u podkastu 6.75 da deluje kao da ne može da izdrži duže od 25 minuta
Neki igrač sećam se ima neki problem nesto sa srcem ali se ne sećam koji

Nazad
Vrh