SPORT-Opšta tema

Vas moramo da pustimo a o Hapoelu ne bih trošio reči.Naravno Micić će tek protiv nas da proigra.
Nisi se valjda uplasio od ekipice koja sada nema ni klupu e to je ono kada kazem da ne poznajes elementarne stvari u kosarci mogu da zatvore pleja i resili su 80 posto utakmicu a mogu i agresivnom igrom da napune igrace Partizana faulovima rano i opet da rese mec na iskustvo .Trece ako ih nateraju na jurnjavu Zvezda je mnogo jaca u tranziciji i ima mnogo vise resenja tako da ne vidim nikakav scenario kako bi ova ekipa Partizana mogla da opepeli a to iz tebe izlazi samo strah i neznanje ili strah od nepoznatog .
Najgore od svega sto ces LULETA da zastrasis vidim da se i on ukocio ko zaba kad vidi zmiju a ja sam juce uzeo pare na Zvvezdu pa sam ih kresnuo na NBA LIGU PA NISTA AKO NIKO NECE DA IGRA JA CU OSTAVITI PRE MECA DOBITNE KOMBINACIJE PA KO HOCE DA SE ODVAZI NEKA PREPISE ::novac::

Kvota na Zvezdu će biti preko 2, tj Partizan će biti favorit po kladionici.
Neko rece Zeljko od 2 miliona eura pravi bunare a POMOCNI TRENER OD 7000 EURA RAZVALJUJE pa da se mnogo ne bi cudili evo sada pomocni trener Partizana vodi ekipu protiv afirmisanog Saleta Obradovica em pomocni trener em mnogo kraci roster em pritisak navijaca em razvaljena ekipa sto sada dolazi do kocenja sta je se to promenilo na gore da se crveno beli pokoce od cega odjednom grc nije mi jasno ❓

Лакше нам пада да изгубимо од Барсе него од Партизана.
А вођин кадар је у оба клуба... И видиш да лепо сарађују, нема више специјалних порука и изјава...

Читам ја тебе Морнар редовно и детаљно... и скроз те разумем... Имамо слично мишљење осим о подгрејаном Џајићу...

Neko rece Zeljko od 2 miliona eura pravi bunare a POMOCNI TRENER OD 7000 EURA RAZVALJUJE pa da se mnogo ne bi cudili evo sada pomocni trener Partizana vodi ekipu protiv afirmisanog Saleta Obradovica em pomocni trener em mnogo kraci roster em pritisak navijaca em razvaljena ekipa sto sada dolazi do kocenja sta je se to promenilo na gore da se crveno beli pokoce od cega odjednom grc nije mi jasno ❓
Nemam pojma... Samo sam rekao vezano za kladionice, a to uopšte ne mora ništa da znači...
Evo već su neke otvorile uplate... Do dana odigravanja mogu te kvote i da se obrnu vrlo lagano.

Nazad
Vrh