SPORT-Opšta tema

Jesu li svi koji rade za državu i u javnim preduzećima Ćaci?Šta pričaš?
jel realno da uporedjues sportskog radnika koji ima ime i milione u arhivi sa obicnim smrtnikom koji je mozda i morao da potpise i trci po skupovima zvalavog da radi u istom tom javnom preduzecu za neku platu?

on je mogao da bira navodno gde ce da ide i dodje u ovo blato kako on naziva dok je bio covic u zvezdi da se maze istim tim govnima na svakoj konferenciji i kazes nije caci

mislis da sale i pesic nisu caci kad su dosli ovde da rade za milione

za mene jesu i tako ih vidim

bilo koji stranac da je ok mi je jer se zna da je dosao za pare a ovi kao vole zvezdu i partizan,svim srcem i dusom....malo morgent

Zašto bi Željko bio Ćaci?Čovek koji je najtrofejniji trener u Evropi došao da bude Ćaci?E pa gospodo malo ste se zajebano,što bi rekli u filmu?Ako su vaši u Zvezdi Ćaci to ne moraju biti i svi ostali.Za Milojevića verujem da jeste.

sto se tice kk kluba tu drzava ucestvuje

sto se tice fk kluba,drzava uzima od istog tog kluba a ne da daje(terzic i ekipa sa severa,od evrope do prodaje igraca ogroman novac ulazi u klub)
@Zoran0230

A šta nam je rekao?Napričao svašta nešto bezveze.I otkud ideja da je Željko Ćaci?Ostoja koji je postavljen od žvalavog je dobio svoje i čuje se šta mu navijači skandiraju.
Ajde vi recite jeste li ikad skandirali protiv vaše uprave i žvalavog?Gde su te silne pare koje su se slile u vaš FK i za koliko je Terzić smanjio dug Zvezde za sve ove godine?Hoćete li nam Cigani izneti taj podatak?Manite se tih priča.
Samo privatizacija svih klubova ali se zna ko to ne želi i ne da.
Čovek koji je srušio Savamalu kako mu se prohtelo i koji sve radi u ovoj državi odjednom ne može da donese zakon o privatizaciji svih klubova.
Izgleda vi mislite da se mi kopčamo na leđima i da ne vidimo da žvalavi od kako je na vlasti upropaštava Partizaan.
pa ocigledno se stvarno kopcas na ledja

Sam sebe demantujes u postovima

Kako to terzic i zvalavi pomazu zvezdu kad je uvaljuju u dugove jos vece non stop?

Ja ti upravo to i pricam

Zvezda se finansira od od evrope i od prodaje igraca

Udje 40mil u klub,kupi se igraca vrednosti jedva 15 a dug poraste za 20miliona

Posle toga vi kazete zvalavi pomaze fk :)

Nazad
Vrh