Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shvaba je napisao(la):pa ja vec imam zmaja 142 ... i sa njim sam radio i vise nego ti sa tim John Deere-om ... Necu da zurim.. Kada naidjem na nesto lepo, onda cu pazariti ..![]()
imal slika od te masine,mozda sam i ja zainteresovan!agrotraders je napisao(la):Za te pare imaš International-Case 541 135ks, 5slamotresa, 4,3m heder, sečka,kabina,...
Ako je interesantan piši na PP.
Ja bi ti predlozio jedno predstavljnje. Zasto ne DJ?ivicaj je napisao(la):pozdrav ljudi ja sam nov ovde pa bih postavio pitanje . koji kombajn kupiti za 7000eura a da to ne bude class ili dzon dir
Zmaj 142. Jeftini delovi, mozes ih kupiti gde god hoces, svako zna da ga popravi...ivicaj je napisao(la):pozdrav ljudi ja sam nov ovde pa bih postavio pitanje . koji kombajn kupiti za 7000eura a da to ne bude class ili dzon dir
ivicaj je napisao(la):pozdrav ljudi ja sam nov ovde pa bih postavio pitanje . koji kombajn kupiti za 7000eura a da to ne bude class ili dzon dir