Spisak otkupnih mesta i cena

Dali je krenuo otkup Burlata,kakve su cene,krupnoća?
 
Da li recimo u vinči i ritopeku može da se proda 10-20 gajbi, znači recimo 50, 100 kg robe?
 
Ovde kod nas teško preko 150 da daju, ja sam generalno prodao moje jel nije bilo mnogo roda, al pitam za ubuduće. Jel traže da bude u onim malim gajbama za trešnju ili može u bilo kakvim jednorednim? I kad počinje otkup mislim u koliko sati?
 
Danas odjednom 150 svima, prica se da sutra nece ni otkupljivati. Roba koju su uzimali je i sitna i lose brana, gde li ide ne znam, ko se snaso snaso se.

Gajbe su od 6 kila robe, ima detalja na prvoj i drugoj strani sam sve napisao detaljno.
 
Biraj ako zelis da budes siguran da ces prodati i da bi dobio dobru cenu.

Sitnije odvajaj posebno pa probaj da prodas na okretnici autobusa kod Dunava, tu dolaze nakupci.

Naravno, nemoj ni da preterujes sa odvajanjem, nadji neki balans.
 
Dobar dan dobri ljudi! Nov sam, pa samo par informacija..
Kada se ocekuje branje Sambersta, a i koja cena je njegova? Kod mene je vec poceo da rudi,negde crven ali delimicno!
 
Kod mene samberst potpuno zelen. Danas sam brao burlat za nas (jos nemamo za trziste). Nabrao sam oko 10kg za sat vremena, ali sam brao ono sto mi je lako dostupno, sledece branje ce biti slabije dostupne grane i samim tim ucinak je manji. Moj zakljucak je ko hoce da se ovim poslom bavi profi, ISKLJUCIVO birati slabobujne podloge, jer na divljoj tresnji brati je jako sporo i zahteva merdevine od 5+ metara.

Cena od 180din je po meni jako niska generalno.
 
U okolini Smedereva, Udovicama...180,00 dinara je nedostizna cena, daleko manje...A kod nakupaca danas u Udovicama od 50-80 dinara! Sramota
 
Potvrđujem!!! Juče sam po 65 dinara prodao vrhunskog Burlata (i po veličini i po slasti za sezonu 201:cool:!!!
U okolini Smedereva, Udovicama...180,00 dinara je nedostizna cena, daleko manje...A kod nakupaca danas u Udovicama od 50-80 dinara! Sramota

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
 
Koja krupnoća je bila,kome si dao na otkup ili švercerima,koliko si imao?to je katastrofa, meni za par dana stize sambrst za branje,ako bude takva cena neka ga jedu čvorci....
 
Prodato nekom piljaru iz BG na kvantašu u Udovicama! U gajbama je ajde da kažem 70% plodova bilo veličine kao na slici (tačnu kalibraciju ne znam ali je složićete se izuzetno krupna)!!!
c792169e5d03fc75731186c4ed183416.jpg


Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
 
Kažu da još nije krenuo neki veći otkup jer je sve iznenadilo vreme stizanja Burlata (ovo mi smrdi kao ona priča naših putara da ih je iznenadio sneg u Decembru)!!!

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
 
Nazad
Vrh