Ako je 240 din to je super, samo mi je cudno da je neko placa vise od Vilameta. Sto se tice navodnjavanja mislim da je previse to sto si napisao, ja sam radio 6-8 litara po duznom metru, ali maksimalno 8 litara u julu i avgustu, svaki drugi dan zalivanje. Zalivao sam pre i posle jula i avgusta ali sa manje vode. Vodio sam se time da mi 10-12 cm u dubinu ima vlage i nista vise. Znaci ne da leze zile u vodi, vec da ima vlage na toj dubini. I Fertody isto mora da se zaliva, pa kod njega mozda jedina usteda moze biti oko vode, ako ustede i iima uopste. Imao sam oko 35 berbi jer se bere prvo svaki drugi dan, pa posle treci, cetvrti, peti zavisi. Cisto sumnjam da ces na Fertody Zamatos imati manje od 30-ak berbi za tih 45 dana, tako da mu to dodje tu negde. Sto se tice tih pojektovanih prinosa ne bih nista komentarisao, ali mislim da je za polku najrealniji prinos od 10-12tona po hektaru. A Fertody imam informacije od psss VA od po meni realnog i postenog inzenjera, da je ima jedan proizvodjac u va, i da je prinos, kada bi se ta njegova povrsina i to sto nabere on racunala po hektaru negde oko 15-18 tona po hektaru. Videcemo za koju godinu, pa cemo pisati iskustva.
Sta je sa tulaminom, imas li informacije kako se on ponasa u niziji?